![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
baharım çiçeğim sendin birzaman
seviyorum derdin beni herzaman elinden çektiğim yeter el aman giderken benide sev diyemedim. |
Sevdaya ermiştim ela gözünde,
Bin hevesim vardı şirin sözünde, Güller açılırdı gonca yüzünde, Bir gün olsun sana gül diyemedim. |
aklımda bin türlü yaman çelişki
sever mi sevmez mi ben bilemedim üzdüğün beni bu ilk değil ki şu yüzüme bir kez gül diyemedim |
[FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Aylardan mayıstı günlerden pazar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Verdin bana acıyı yüreğim yanar[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Arif ölümü, sağmı artık neye yarar?[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman TUR][SIZE=3]Dur gitme kal diyemedim [/SIZE][/FONT] |
[B]dün gece yine geldin aklıma
oturup ağladım gizlice içime akan gözyaşlarım senide sızlatsın...[/B] |
Yazdığın şiirler benzerdi güle,
Yüreğinden çıkan dolardı dile, Türküler çalardın sarı saz ile, Bir türkü de bana çal diyemedim. |
[B][FONT="Arial"]Benir hatırlarsın bir akşam üstü
Bu kalbim artık bak sana küstü Salimi düşünme sen ayak üstü Giderken yanımda kal diyemedim.[/FONT][/B] |
Yaşanan güzellik kalır geride
Gelene ederdik türkü hediye Bir bölen geldi girdi şeride Sağa çek az bekle diyemedim |
ne olduda görünmüyorsun artik gözüme
ne yaptim sana küstün her zamanki gibi gine adinda batsin sende bat yerin dibine gine sitemleri ektin icime diyemedim |
Gelirim bakarım kapın kapalı,
İçerde biri var eli sopalı, Yolumuz birazda sarpa sapalı, Halim berbat üstat bil diyemedim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:06. |
|