![]() |
Cevap: üsteki üyeyi biyere yolla =)
[B][QUOTE=sandalli;337352]Sagol, belki ABD`lilere biraz insanlik ögretiriz de savasi birakirlar.
Bende seni Hamburg`a yolluyorum, gelde biraz gezelim pazar günü.[/QUOTE] Tamam 5 Dk. içinde oradayım :D Bende sizi Hamburg'tan alıp Sivas'a getiriyim.[/B] |
[B]Eyüphan ben seni çok sevdiğin galiba haylindeki takıma Real Madrid'e yolluyorum....[/B]
|
[B][QUOTE=yerliturkuaz;337361][B]Eyüphan ben seni çok sevdiğin galiba haylindeki takıma Real Madrid'e yolluyorum....[/B][/QUOTE]
Teşekkür ederim :) Bende sizi Şimdi Üsküdar Selimiye stadına yolluyorum :)[/B] |
[B][HTML][QUOTE=EyüphanAydın;337364][B]
Teşekkür ederim :) Bende sizi Şimdi Üsküdar Selimiye stadına yolluyorum :)[/B][/QUOTE] Bu saatte napam ben orda yafff ;) Bende seni lunaparka gönderem biraz çarğışan arabalara bin dimi :D[/HTML][/B] |
[B]Tamam hemen çarpışan arabalara biniyorum :)
Bilet parası sizden :D Bende sizi Kars'a yolluyorum içimden geldi digor ilçesine :D[/B] |
[B]Sen beni Kars'a gönderirisen bende seni Muğla'ya gönderirim çok severim orasını....[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bosver karsi muglayi yaaa
ben seni sivas'a gönderim sakin sivasdayim deme simdi :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="YellowGreen"][B] Swetgirl ablacım sizde yurt dışında oldugunuz için ben sizi sivasa yollayım :)[/B][/COLOR]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ona hayir demem isteeeee
ahhh sivasim ahhhhh seni cok özledimmmmmmm bende seni nere göndersemki hmmmm avustralyaya gönderiyom orayi cok merak ediyorum benim icin gezip gelirmisin biraz kangerularla oyna :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
sagol bacim bende seni sarkislaya göndereyim kele isten mi giiii ?????
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:45. |