![]() |
-->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=<<MéLéK>>;263480]niye dalga geçsin kız ne yani kızlar futbol oynayamazmı[/QUOTE]
evet kızlar futbol oynayamazz... siz gidin el oynayın toplaa:D |
--->: -->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=serrrkan;263488]evet kızlar futbol oynayamazz...
siz gidin el oynayın toplaa:D[/QUOTE] sende onu beceremezsin malesef |
-->: --->: -->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=<<MéLéK>>;263489]sende onu beceremezsin malesef[/QUOTE]
yoo voleybolda profesyonel lisansım var benm uğraşmadığım spor dalı yok nerdeyse:) sert kayaya çarptın hemşo.:) |
--->: -->: --->: -->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=serrrkan;263490]yoo voleybolda profesyonel lisansım var benm uğraşmadığım spor dalı yok nerdeyse:) sert kayaya çarptın hemşo.:)[/QUOTE]
hıh görende basketbol ligi şampiyonu sanacak nolmuş lisansın varsa benimde var yanlış söyledin sert kaya değil süngere çarptım |
HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=<<MéLéK>>;263492]hıh görende basketbol ligi şampiyonu sanacak nolmuş lisansın varsa benimde var yanlış söyledin sert kaya değil süngere çarptım[/QUOTE]
tmm ya ne uğraşıosunuz bizlee gidin voleybol organizasyonu için bi forum açın orda konuşun.ayrıca amatör lisansı herkes alıoo.önemli olan prof.lisans;) |
--->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=serrrkan;263494]tmm ya ne uğraşıosunuz bizlee gidin voleybol organizasyonu için bi forum açın orda konuşun.ayrıca amatör lisansı herkes alıoo.önemli olan prof.lisans;)[/QUOTE]
Allah Allah konuyu açan kendisi bana suç atıyor prof. lisansını yesinler |
tmm tartışmayın benim de voleybolda lisansım var şimdi nolcak tartıştığınız şeye bakın
|
-->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
BENCEDE ARTIK KAPATALIM ŞU LİSANS İŞİNİ.NAPM ARKADAŞ BENİ KÜÇÜK GÖRÜO VOLEYBOLDA
|
--->: -->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=serrrkan;263501]BENCEDE ARTIK KAPATALIM ŞU LİSANS İŞİNİ.NAPM ARKADAŞ BENİ KÜÇÜK GÖRÜO VOLEYBOLDA[/QUOTE]
asla kimseyi küçük görmem hiç bir konuda |
[B]gidin voleybol oynayın bee
kızlar futbol oynayamaz bu bir gerçek [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:25. |