![]() |
Cevap: En Son İzlediğiniz Film/Filmler
[QUOTE=sandalli;533382]Zombi ben zannettim ki sen sadece korku filmleri izlersin, görünüse bakmamak gerektigini bir kez daha ögrendim. :)[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B] aslında en zevk aldığım onlar tabikide.... ama ben bi duygusal zombiyim.. :D |
[QUOTE=sandalli;533382]Zombi ben zannettim ki sen sadece korku filmleri izlersin, görünüse bakmamak gerektigini bir kez daha ögrendim. :)[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B] usta sen en son hangı fıl mı ızledın ?? merak ettım dogrusu . :confused: |
[QUOTE=zombi;533388][B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B]
aslında en zevk aldığım onlar tabikide.... ama ben bi duygusal zombiyim.. :D[/QUOTE] Nasıl zombisin bilmemde nickin çok güzel...:D |
[/COLOR][/B][QUOTE=gönlüm58;533392]Nasıl zombisin bilmemde nickin çok güzel...:D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][/B][/COLOR] ne inim ; ne de cin ' im.. kendi halinde sevdasının içinda boğulmuş bir zombiyim ..... ooooooooooppppppffffffffffffff yani büyük ve derin yaralarrrrrrr |
ben bayilirim zombi filmlerine iki gün önce kan ve civi adli filmi izlediydim oda zombi filmi harika
|
[QUOTE=zombi;533391][B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B]
usta sen en son hangı fıl mı ızledın ?? merak ettım dogrusu . :confused:[/QUOTE] Bu internet alemine takilali sinemaya gidemiyorum, en son bir cizgi film izledim kizimla sinemada ama kendim icin en son Beyaz Melek´i izlemistim, Kirmizi Mahsungül´ün bir de Sener Sen Kabadayi. Baska yok. :) |
yanlis anlasilmasin ama pek türk filmine bakmiyorum yabanci korku filmleri izliyorum ama türk filmi olarak dabbeye bakmayi düsünüyorum
|
[QUOTE=GurbetsokakLari;482386][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Dün "2012"´i izledik...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][/B][/COLOR] geçek rivayetler üzerine yazılmış bi fim... efekt kalıtesi iyi .. 10 uzerınden 6-7 olabiir |
[QUOTE=zombi;533403][COLOR="Blue"][B][/B][/COLOR]
geçek rivayetler üzerine yazılmış bi fim... efekt kalıtesi iyi .. 10 uzerınden 6-7 olabiir[/QUOTE] evet bende bakmayi düsünüyorum |
[QUOTE=sandalli;533398]Bu internet alemine takilali sinemaya gidemiyorum, en son bir cizgi film izledim kizimla sinemada ama kendim icin en son Beyaz Melek´i izlemistim, Kirmizi Mahsungül´ün bir de Sener Sen Kabadayi. Baska yok. :)[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"][/COLOR][/B] doğrusu iyi seçim.. mahsun ; senaryo ve oyunculardan muthıs pırım yaptı ofılm le... ama KABADAYI.............. USTA YA HAKIKATEN BENIM EN BUYUK FAVORIM O YANLIŞ ANLAMA AMA SADECE ŞENER ŞEN USTA ' NIN PERFORMANSI ICIN O FILMI KAYIT ALTINA ARŞİVİME ALDIMMMMMM, BENCE 1100 ÜZERINDEN 10 TAM PUAN |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |