![]() |
Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=ruba;355401]ama 25 sonrası dedim üst sınır yok
hem daha başımı yakmaya niyetim yok[/QUOTE] başını neden yakasınki evlilik bence hayatımızda en guzel şeydir.. bıraz erken evlenip evliligin tadını cıkaracaksın...gec evlenipte cocukların sana nene mi desin:P |
[QUOTE=HaKaaN;355408]başını neden yakasınki evlilik bence hayatımızda en guzel şeydir.. bıraz erken evlenip evliligin tadını cıkaracaksın...gec evlenipte cocukların sana nene mi desin:P[/QUOTE]
doğru kişi ile evlilik olursa mutlaka güzeldir buna inanıyorum |
[QUOTE=ruba;355419]doğru kişi ile evlilik olursa mutlaka güzeldir buna inanıyorum[/QUOTE]
İNŞALLAH BULURSUN O DOGRU KİŞİYİ..... |
bence evliliğin olması gerektiği bir yaş yoktur.önemli olan evlilik için gerekli şartların oluşması!
|
Evlilik icin en ideal yas bulundugunuz yastan bir yil sonrasidir. Yani bekarlik sultanliktir.:)
|
[QUOTE=HaKaaN;355431]İNŞALLAH BULURSUN O DOGRU KİŞİYİ.....[/QUOTE]
sağol arkadaş umarım herkes doğru kişilerle karşılaşır ve uzun soluklu evlilikler olur |
[QUOTE=ruba;355471]sağol arkadaş umarım herkes doğru kişilerle karşılaşır ve uzun soluklu evlilikler olur[/QUOTE]
AMİN..............BU ARADA AVATARİN COK GUZEL.... |
tşk ederim senin avatar daha güzel
|
Cevap: --->: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=seva;306970]kadının yaşı 25 olacak erkeğin ise 27 28 olacak...."[/QUOTE]
Sanırım biraz geç 27-28 düşünün oğlunuz askere gideceğinizde hemen hemen 50 yaşında oluyorsunuz ,örneğin ben 28 yaşındayım 9 yaşında oğlum var şükür 39-40 yaşında Asker babası olacağım ALLAH Nasip ederse tabi `, |
Cevap: --->: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=HaSiVasLıM58;355615]Sanırım biraz geç 27-28 düşünün oğlunuz askere gideceğinizde hemen hemen 50 yaşında oluyorsunuz ,örneğin ben 28 yaşındayım 9 yaşında oğlum var şükür 39-40 yaşında Asker babası olacağım ALLAH Nasip ederse tabi `,[/QUOTE]
İNŞALLAH ASKERLİGİNİDE ..EVLİLİGİNİDE TORUNUNUDA HEPSİNİDE GORURSUN allah cocuklarının başından eksik etmesin seni... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:29. |