![]() |
Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
TABİKİ ÖZ SİVAS HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ SİVASIN TEK YERLİ FİRMASI ARTI ARAÇLARI SON MODEL İNTERNET VAR UYDU VAR MAÇI DHİ İZLİYORSUNUZ
|
[QUOTE=sivaslıgenç;372710]Sen konfora yada hizmete değilde bayan hosteslere bakıyorsun herhalde?
hah başıma böylesi de ilk defa geliyor ben de bir bayanım ve bir bayanın o zor şartlarda çalışması bayanı gözüme sempatik gösterdi |
azrailtur :) birbinenin ikinci kez bindiği görülmedi :)
artık ısrar etmeyin birinci belli ikiciyi seçin 1-azrailtur :) |
Kızılırmakla gitmeyinde kiminle giderseniz gidin şöför ve muavinler berbat ve çok kabalar, bence HUZUR veya sivastur
|
benim tercihim sivas huzur turizim çünkü herşeyiyle güzel hemde insanın canı sıkılmıyor ve birde internet çıkmışşşş bu sene internetliii yolculuk yaptım teknolojii nerelere kadir birde 22o voltlu prizide olsa daha iyi olur çünkü leptopun pili çabukkkk bitiyorr
|
[QUOTE=murat_koc;313971]sivas tur olması gerek yani otobüs kalitesi olarak ama misavirperver olan huzur ona göre secimini yap[/QUOTE]
sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum. |
Bence.metro.turizm.arkadaşlarin.hepsi.seviyeli.ve.guzel.hizmet.veriyorlar.şu.anki.s,vasta.bulunan.metro.nevsehirlilerin.adina.hizmet.etmekte.olmasina.ragmen.diger.firmalardan.farkı.oldugunu.düşünüyorum.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]ArkadaşLAr hemen hepinizin YOrumlarını okudum... Biri bir firmayı kötülerken diğeri onu övüyor... demekki burada insanların bakış açısı önemlidir... Ama benim Bildiğim birşey var... Sizler Bilirmisiniz biLmem ama, Suşehri İlçemizde bundan 50 küsür yıl önce kurulan bi firmamız vardır... Adı [COLOR="Red"]TANRIVERDİ TURİZM[/COLOR]... Bir zamanların Doğunun En büyük Firmalarından biriydi... Ama Çeşitli oLaylar sonucu eski popüleritesini kaybetti.. Şuan da Seferlerini yapmaya çalışıyor ancak eskisi gibi değil tabiki.... Paylaşmak istedim TeşekkürLEr...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=yaşo;373583]sayın murat koç kardeşim sivasın tek yerli ve kaliteli firması huzur turizmdir bubn tüm hemşehrilerime iletiyorum.[/QUOTE]
[B]Huzur turizm Yozgatlıların değil mi? Ben mi yanlış biliyorum[/B] |
Kızılırmak rezalet, çok kötü, özellikle şoförleri berbat, en iyisi huzur ve sivastur, Kızılırmak sanki şehir içi dolmuş gibi,
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:48. |