![]() |
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
ASLINDA GUZEL FIKIR İLK MACIN GALİBİ İLE SIMDIKI KURULACAK TAKIM HAFTA ICI AKSAM SAATLERİNDE AYARLAYALIM OLMAZMI?
|
-->: --->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=arikarinkuchi;323259][B]abi öyle olmaz bence
onun yerine 1 hafta sonra başka bi maç ypsak :S[/B][/QUOTE] [B]evet samet bencede öyle yapalım. hakan abi biraz bekleyin 1hafta sonra 2.maçı yapalım.[/B] |
--->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=HaKaaN;323262]ASLINDA GUZEL FIKIR İLK MACIN GALİBİ İLE SIMDIKI KURULACAK TAKIM HAFTA ICI AKSAM SAATLERİNDE AYARLAYALIM OLMAZMI?[/QUOTE]
[B]onu serrrkan abiye sormasak daha iyi olur nede olsa yenen takım kadrosuyla yapcaksanız :D [/B] |
-->: --->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=arikarinkuchi;323265][B]onu serrrkan abiye sormasak daha iyi olur nede olsa yenen takım kadrosuyla yapcaksanız :D [/B][/QUOTE]
höööööyyttttt ulennn bittiniz olm siz:D performansımın 2 katı oynayacam bu maçta görürsünüz:D |
-->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=HaKaaN;323262]ASLINDA GUZEL FIKIR İLK MACIN GALİBİ İLE SIMDIKI KURULACAK TAKIM HAFTA ICI AKSAM SAATLERİNDE AYARLAYALIM OLMAZMI?[/QUOTE]
[B]ustaa valla güzel olurda biraz zaman geçsin.ben gelirimde diğerlerinin 2. maçı yapacağını sanmıyorum.zaten sık sık yapacaz bu tür organizeleri.ben haberdar ederim seni.diğer organizeye yazacağım ilk kişi sensin;)[/B] |
ARKADASLAR O ZAMAN ONUMUZDEKİ HAFTA İCİ VE AKSAM 6 DAN SONRA OLURSA IYI OLUR ..
|
Cevap: -->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=serrrkan;323270][B]ustaa valla güzel olurda biraz zaman geçsin.ben gelirimde diğerlerinin 2. maçı yapacağını sanmıyorum.zaten sık sık yapacaz bu tür organizeleri.ben haberdar ederim seni.diğer organizeye yazacağım ilk kişi sensin;)[/B][/QUOTE]
EYVALLAH SERKANIM .. BENİM YARIN AKSAM 8/9 MACIM VAR METROPOLDE BENDE DINLENMIS OLURUM HEM.... |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]hakan abi maçta başarılar dilerim :)
yerime bi gol at hatta 2 :D bende bizim maçta serrrkan abinin takıma gol atacam senin adına merak etme :D [/B] |
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]samet sıkı markaja alacam olum seni.sana gol yok bu maçta!:)[/B]
|
KARDEŞİM futboldan fazla anlamam gol atma umudum yoktu atamadım da zaten..benımkısı spor olsun
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:03. |