Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28128)

barikat58 26.03.2009 03:31

Cevap: Flaş!Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

[B]benim internette ne yazdıgımı takip edip beni sorgulayan,telefonda ne konustugumu takip eden ve temeli taa 1299 lara dayanan bu devlet bir helikopteri takip edemeyecek kadar güçsüzmü.bu güçsüzlük olamaz bu acizlik bu düpedüz isyana teşvik.şimdi arasam bütün bakanlıkları küfür etsem haksızmıyım.canımız yanıyor yetkililer yok ortada.bir tutturdular arıyoruz az kaldı sinyal geldi fasa fisosu milleti avutuyorlar.yalan bunlar.belki biraz kötü ama el elin eşegini türkü söyleyerek ararmış atasözünün tam yeri.halbuki arayanlar asıl o nasrettin hoca sözünde gecen hayvan[/B]

Sabiha Serin 26.03.2009 06:09

Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

Helikopter kazasına çok üzüldüm. Haberi Ankarada'aldım, şu an Ankara'dayım.
Sabaha kadar uyumadım ve hem televizyon, hemde ,internetten haber sitelerini takip ettim, üzüntü ve merakla sizler gibi haber bekledim ufak ta olsa bir haber alırsam sizlerle paylaşmak isterdim.
Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm hemşerilerimin sağlık haberlerini alabilmek için meraklı ve üzüntülü bekleyişimiz devam ediyor . YETKİLİLERİMİZ NEREDESİNİZ.
BU KADAR DEĞERLİ HEMŞERİLEMİZİN SAĞLIK DURUMU BELLİ DEĞİL, ALDATMACA VE SAĞLIKSIZ HEBERLERLE NEDEN BİZİ OYALIYORSUNUZ, NEREDESİNİZ!!!!!
BEN SABAHA KADAR UYUMADIM ÜZÜNTÜ VE MERAKLA HABER BEKLİYORUM --

HEYYY YETKİLİLER YA SİZ UYUYORMUSUNUZ. HEMŞERİLERİMİZDEN HABER BEKLİYORUZ. HEPİNİZİ GÖREVİNİZİN BAŞINA DAVET EDİYORUM

iNŞALLAH HAYIRLI HABERLER ALIRIZ DUA EDİYORUM.

sivaslimete 26.03.2009 06:50

Yaw halami ulasilamadi ya

Deliilyasliyiz 26.03.2009 07:07

[QUOTE=sivaslimete;391990]Yaw halami ulasilamadi ya[/QUOTE]

yok mete yok ulasılamadı maalesef..gece boyunca uyumadk bekledik.ama hala bi sonuç yok...gelde isyan etme şimdi...artık başka şeyler aramaya başlayacaz bu işin arkasında....

sibelYILMAZ 26.03.2009 07:09

Allahım bu nasıl iştir saatler oldu nasıl hala ulaşamadılar aklım almıyor....Rabbim bu kadar saat .....düşünmek bile istemiyorum Allahım sen onların yar ve yardımcısı ol tek çare senderdir onu sevenlerine bağışla inşallah......

sivaslimete 26.03.2009 07:32

[QUOTE=Deliilyasliyiz;391991]yok mete yok ulasılamadı maalesef..gece boyunca uyumadk bekledik.ama hala bi sonuç yok...gelde isyan etme şimdi...artık başka şeyler aramaya başlayacaz bu işin arkasında....[/QUOTE]

sen gel bide bana sor almanyalarda bir sekilde haber almaya calisiyoruz aha okula gitcem 1 dk uyumadim insallah okuldan gelince iyi bir haberle karsilasirim

Yigit_07_58 26.03.2009 07:34

Sivas ın büyük değerlerinden Muhsin Yazıcıoğluna Allahtan şifa diliyorum..Umarım bir şeyi yok ümitle yeni haberler bekliyoruz.Başkan 12 eylulden yırttın burdan da inşallah sağ salim çıkacaksın sana ihtiyaç var..

candy_58 26.03.2009 07:57

hala haber yok cidden tüm herkes iyi haberlerini bekliyor :(:(:(

abircan 26.03.2009 08:05

ateş düştüğü yeri 18 saattir yakıp kavuruyor ama bir haber yok hala inanılır gibi değil, dua ediyorum sağ salim çıkıp gelirler inşallah,

BekirBayrak 26.03.2009 08:11

[B][I]Bu nasıl iştir hala kesin bi sonuç çıkmadı
Ümitlerimiz her gecen dakika azalıyor ama genede ALLAH tan ümit kesilmez
Dualarımız büyük başkanımız ve yanındaki dava arkadaşları için
ALLAH yar ve yardımcıları olsun ....[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:08.