![]() |
Cevap: EN SEVDİĞİNİZ SİVAS ŞİVELERİ
hışimene başınıza burda nörüyonuz öğünde öldüklerimmmmm :))) gadanızı alam sizinn :))))
|
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;492408]hışimene başınıza burda nörüyonuz öğünde öldüklerimmmmm :))) gadanızı alam sizinn :))))[/QUOTE]
sorun bende heralde nediyonuz gııııııııı dediğinizin yanınada açıklama yapın |
hışimene başına=hışım gibi, yıldırım gibi başınıza bela gelsin demekmiş (sözüm size değil haaa :) )
öğünde öldüğüm= önünde ölüyüm demekmiş gadanızı alam= başına gelen bela bana gelsin demek :))) valla okurken gülmekten öldümm :))) |
ireziller bi anayamadınız :)))
|
[QUOTE=Ötüken;490822]Bu sitenin gızları eccik cibelik ellaam ki..:)[/QUOTE]
kübracım teşekkür ederim bi hışmınızayı anlamadıydım bunuda biliyorsan açıkla CİBELİK ne demek çokmu cahalım ne |
abam (ablam) gadanı alam bende bilmiyom bilen varsa bağada (banada)desin
kahvelerde nabii eyce (çok güzel) olmuştu hemii abam köpüklü köpüklü :) |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;492423]abam (ablam) gadanı alam bende bilmiyom bilen varsa bağada (banada)desin
kahvelerde nabii eyce (çok güzel) olmuştu hemii abam köpüklü köpüklü :)[/QUOTE] heeeeeeeeee çok güzeldi gördüğümüzle yetindik emme dilsad gızımız güzel yapar kayfeyi |
doğan abi sendemi bilmiyon cibeleğin ne olduğunu öyle alttan alttan bakma gel söyle
|
abi essahtan altta nörüyon uyya mı kaldın neee
|
[QUOTE=gurbet kuşu;492382]peki bu nedemek cibelik
ya bendemi sorun var acaba ben çoğunu anlamıyorum yoksa benim doğup büyüdüğüm yer başka şehirmiydi[/QUOTE] Eğer hep Merkez'de kalmışsanız,köyden falan akrabanız,muhatabınız olmamışsa bunları duymamış olmanız doğal. Cibelik,şımarık demek..:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:46. |