Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Arabistan ve Belçika Farkı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29475)

betüs58 14.06.2009 04:21

Cevap: Arabistan ve Belçika Farkı

benimdee inss tam tersii seniin icinn:):D

qio 14.06.2009 04:27

[QUOTE=betüs58;427918]benimdee inss tam tersii seniin icinn:):D[/QUOTE]

Boşa bekleme derim doğrularım , hayat felsefem. Sen bana öl diyprsun şuanda ben öyle algılıyorum :D

betüs58 14.06.2009 04:29

ee yuhh yhanii abi abartt simdikk bidee tamm olsun:D:D:Daynisi benim icinde gecerlii ozman:D:D:Dben cok inatim abii kecii diil bi baska inatt bendekii:Dyhani adamii cnaindan b ezdiririm o yüzden hicc ugrasmaa derimm benn:D::D

qio 14.06.2009 04:40

ideloji , insanın hayat felsefesidir, yaşam biçimidir. Yanlış anlama ama sizin durum biraz popüler kültür gibi bişey.

seva 14.06.2009 13:07

[QUOTE=tayfun5883;427591]Recep Tayyip Erdogan mı ülkeyi ileriye götürüyor:S millet dlenci gibi oldu her taraftan yardım alarak geçiniyor ne yazıkki kimsenin cebinde para yok sivasta en çok işleyen sektöer kahvehaneler oldu kahvehaneler para basıyor.Kahvehane dışında hiç biyer işlemiyor çünkü işsizlerin mekanı kahveler işsizlikte patlama yaşanıyor türkiyede daha neyini övüyorsunuz anlamıyorum[/QUOTE]

bırakın yav şunları işsizken iş arasın kardeşim ne işi var kahvanelerde veya kahvehaneye verecek parayı nerden buluyor bu işsizler oralara para kazandıracaklarına iş kursunlar kahvehanelere bastıkları paralarla..

Devlet yardım ediyor yok dilenci yerine koyuyor yok bilmem ne bilmem ne Devlet yardım etmeyince Devlet miletine sahip çıkmıyor diyorsunuz

betüs58 14.06.2009 13:22

HELAL OLSUN BACIMM HEMFIKIRIM SENLEN:::YAPILANIDA GÖRMÜOLARKII AZA KANAAT ETMEYEN COGUU BULAMAZMIS DIOMM AMA YOK

$arki$Laliim.58 14.06.2009 17:36

[B][U]walla bu issizlik konusunda benimde diyeceklerim sunlar: [/U][/B]

insanlarimizin baska ülkelere bakarak sosyal güvencesi belki cok cok yüksek olmayabilir, ama issizlige gelince, issizlik her yerde var.. milletimizin surekli ornek gosterdigi avrupada bilee insanlar afedersiniz yerdeki pislikleri temizleyerek geciniyor. Is isteyene, herzaman is var, ben buna inaniyorum. Türkiyede [I][B]issizlik degil, tembellik var[/B][/I]..

Ac olan bir insan karnini doyurmak icin her isi yapar, ama eger bizim insanimiz hala bundan sikayetci ise, ozaman onlar ac ve issiz degil, ama bir eksiklikleri var, oda ZENGINLIK ! ..

- insaAllah demek istediklerimi carpitmazsiniz..
Selam ve dua ile

seva 14.06.2009 19:24

[QUOTE=$arki$Laliim.58;428518][B][U]walla bu issizlik konusunda benimde diyeceklerim sunlar: [/U][/B]

insanlarimizin baska ülkelere bakarak sosyal güvencesi belki cok cok yüksek olmayabilir, ama issizlige gelince, issizlik her yerde var.. milletimizin surekli ornek gosterdigi avrupada bilee insanlar afedersiniz yerdeki pislikleri temizleyerek geciniyor. Is isteyene, herzaman is var, ben buna inaniyorum. Türkiyede [I][B]issizlik degil, tembellik var[/B][/I]..

Ac olan bir insan karnini doyurmak icin her isi yapar, ama eger bizim insanimiz hala bundan sikayetci ise, ozaman onlar ac ve issiz degil, ama bir eksiklikleri var, oda ZENGINLIK ! ..

Selam ve dua ile[/QUOTE]

Sana katılıyorum işsizlik her ülkede var Amerika'da Ocak ayının son haftasında işsizlik sigortasına başvuranların sayısı 626 bin'e yükseldi. Bu son 26 yılın rekorunu kırdı. Şu anda Amerika’da toplam 4 milyon 800 bin kişi işsizlik sigortası alıyor.

titizyiğido 14.06.2009 19:39

Cevap: Suudi Arabistan'da kadına sinema bile yasak!

[QUOTE=Ertugrul;425845][B][I]Vayy bea müthiş haber, Radikal Gazetesini ve haberi buraya taşıyan arkadaşımızı kutluyorum. Dertlerimize derman, sorunlarımıza ferman oldu bu haber...

İfrat ve Tefrit arasında dolaşmaya devam.[/I][/B][/QUOTE]

bencede..........tamamen bilinçli olarak tartışma yaratmak amacıyla açılmış bikonu........konuya 100 ün üzerinde mesaj yazılmış bunun en fazla 10-15 i konuyla alakalı.........

qio 15.06.2009 06:07

[QUOTE=$arki$Laliim.58;428518][B][U]walla bu issizlik konusunda benimde diyeceklerim sunlar: [/U][/B]

Selam ve dua ile[/QUOTE]

Fırsat eşitliği istiyorum , yaptığım hizmetin karşılığını istiyorum. İşsiz olan vatandaşlarıma iş istiyorum. Akıl istemiyorum , ekmek istiyorum çünkü vatandaşın karnı aç. Buzdolabı , çamaşırmakinesi istemiyorum , öncesinde elektirik su istiyorum, işte istiyorum ki o insanlar o dolaplarını doldurabilsin.

[QUOTE=seva;428554]Sana katılıyorum işsizlik her ülkede var Amerika'da Ocak ayının son haftasında işsizlik sigortasına başvuranların sayısı 626 bin'e yükseldi. Bu son 26 yılın rekorunu kırdı. Şu anda Amerika’da toplam 4 milyon 800 bin kişi işsizlik sigortası alıyor.[/QUOTE]

2007 sayımlarına göre ABD'nin nüfusu 315 milyondur . 315 milyonluk nüfusta 5 milyon işsiz göze batr mı?
Ama ülkemdeki 75 milyonluk nüfusta resmi olmasada işsizlik oranı 20 milyonu aşıyor !!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:10.