![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Herkes bir şeylerin esiri olarak konuşmuş bence bu açılım çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.....
|
[QUOTE=seva;453037]Herkes bir şeylerin esiri olarak konuşmuş bence bu açılım çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.....[/QUOTE]
yok ya !!! neyin esiriymiş konuşanlar...yoksa o esir sen olmayasın? işinize gelmedimi bişeylerin esiri oluyor millet tabi !!! [QUOTE=yiğidoturan;451866][B]kürt açılımı bu vatana bu millete ihanettir [/B][/QUOTE] katılıyorum kardeşim...desteklemekte bu ihanete çanak tutmaktır... |
[FONT="Tahoma"]Zaten asarım keserimlerle bugünlere geldik.
Bu defa da konuşmayı denesek nolur ? İnsan gibi. Hani insanlar konuşa konuşa anlaşırlar ya.Bu arada hükümete yüklenmesini bilirsiniz ama Apo'nun asılmasına engel olanlar kimler ? [B]Bahçeli[/B],Ecevit ve M.Yılmaz...[/FONT] |
[B]Vatan elden gidiyor ...!
Ölümüsün Türk oğlu ? ![/B] |
ben pek parlak görmüyorum bu acilimin sonunu,
dün haberleri izledigimde bu seferde aleviler basladi zorunlu din dersleri kaldirisinlara, bu acilimda bir cok seye göz yumulursa baska bir cok bölgeden baska konularda bir acilim talep edilecek diye düsünüyorum, her ne ise ne olacaksa da hayirlisi olsun... |
[QUOTE=tatli-dilli;453237]ben pek parlak görmüyorum bu acilimin sonunu,
dün haberleri izledigimde bu seferde aleviler basladi zorunlu din dersleri kaldirisinlara, bu acilimda bir cok seye göz yumulursa baska bir cok bölgeden baska konularda bir acilim talep edilecek diye düsünüyorum, her ne ise ne olacaksa da hayirlisi olsun...[/QUOTE] [B]A.TÜRKEŞ bunları yıllar öncesinden söylemişti....[/B] |
ben ne akp'liyim ne de mhp'liyim ne de chp'liyim!
ben türkiyeliyim, ve türkiyem icin ne iyi gelecekse o yapilsin... zaten politikayi da sevmem, lakin bazi mesajlar karsisinda suskunlugumu koruyamadim, bende nacizane fikrimi belirtmek istedim... |
yıllarca Türkiye çok çekti.. kardeş kardeşe düşman oldu..
serdal kardeşimiz çok güzel yazmış. türkiye bu insanlara çok güzel hizmetle verdi de onlar mı dağa çıktı..kürtleri pkk kandırmasın onlar bu ülkeye daha çok bağlansın diye yapılıyor bu açılım... destekliyorum ve en az sizin kadar ülkemi seviyorum.. çocukları pkk kandıracak gerekçe bulamasın diye destekliyorum.. |
devlet zamanında bu ülkede türkçeyi öğretemedi...
devlet herşeyi yaptı da kürtler mi devlete hainlik yaptı.... sen devlet olarak vatandaşlarına gereken ilgiyi göstermezsen onun aklını çelen çok olur... cumhuriyet kurulduğundan beri bu sıkıntı var.... sen türk olmadığı iddaa eden birine sen türksün dedirttiremezsin...... kürtlerde bunu yapıyor işte....ben kürdüm diyor.... anayasadaki vatandaşlık bağına bakmak lazım... türkiye cumhuriyetini kuran halka türk miileti denir gibi bir madde var.. '''turk devletine vatandaslik bagi ile bagli olan herkes turktur''' bu kadar.......... kafa taşı milliyetçiliği olmamalı bakışımız..... bikaç gün önceki yazımı aynen kopyaladım.......... |
bir de şöyle bir durum var: Akp neden Apoyla pkk ile görüşsün. hadi diyelim Akp oy için yapıyor bunu.. Akp bilmiyor mu Apoyla görüşünce oylarının düşeceğini..
süreç daha tamamlanmadan felaket senaryoları hazırlandı...şu anki durumdan çok mu memnunsunuz... o zaman böyle gitsin ülke... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:19. |