Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Dini Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=334)
-   -   Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32058)

LaEdri 11.12.2009 23:13

Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)

Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ?

Cley 11.12.2009 23:22

[B]Demekki Cübbeli Hocanın katıldığı programlar senin yazdıklarından daha tehlikeli görünüyor. Senin yazdıkların çocuklar ve gençler için tehlikeli Hocanın katıldıkları laiklik için rejim için tehlikeli. Bu farkı bilmen lazım Ötüken hocam...[/B]

Klimasuyu 11.12.2009 23:23

[QUOTE=Ötüken;490072]Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ?[/QUOTE]

[B][I]Sorma hocam sorma ben de o konudan çok dertliyim...:) bi de kadın programları var, dostlar başına..:) Hangi eve gitsem o programları açmışlar, nerdeyse nefes bile almıyorlar izlerken...:) Hayır anlattıkları da bişey olsa bari "muhtar bilmem ne yaptı, kaynanam kafa tencereyi attı, kocamın patronu bize kömür vermedi, vs. vs." gülelim mi ağlayalım mı onuda bilmiyoruz..:)[/I][/B]

goramaz 11.12.2009 23:24

[QUOTE=Ötüken;490072]Akşama kadar izdivaç dizileri,terörden daha tehlikeli diziler ekranda cirit atıyor.Adetlerimiz,dilimiz,töremiz yerle bir ediliyor.Adeta milletimiz uyutuluyoır.Ve ben bunlarla alakalı konu açınca 2 kişi ya yazıyor ya da yazmıyor.
Şimdi bu konudaki hassaiyetin asıl sebebi ne ?[/QUOTE]

senin de imaj problemin var.. sitede:confused:

gönlüm58 11.12.2009 23:24

Cübbeliyi sevenlere torpil var,sende bunun haberini bir yerden aldın bize söylemıyorsan bak küserim:):):)Siz yakarsınız Sivası yakarsınız inanırım...
Bu konuya daha yazmıyacagım zahmet edip cvp yazma...

LaEdri 11.12.2009 23:28

[QUOTE=YILDIRIM;490074][B][I]Sorma hocam sorma ben de o konudan çok dertliyim...:) bi de kadın programları var, dostlar başına..:) Hangi eve gitsem o programları açmışlar, nerdeyse nefes bile almıyorlar izlerken...:) Hayır anlattıkları da bişey olsa bari "muhtar bilmem ne yaptı, kaynanam kafa tencereyi attı, kocamın patronu bize kömür vermedi, vs. vs." gülelim mi ağlayalım mı onuda bilmiyoruz..:)[/I][/B][/QUOTE]

Cübbeli Ahmet Hıoca'nın programalrına ulaşmak, zırt bırt görmek kolay değil zararlı olsa bile.Hele hele bir çocuk asla otorup da onu dinlemez.

Ama bahsettiğim dizilerin tek amacı vardır.Bu milleti uyutmak,kaz gibi yolmak.resmen dinime,dilime,tarihime sövüyorlar yahu.Ve bu diziler izlenme rekorları kırıyor.Çocuklar pisliğin tekini model alıyor,ama hiç bir çocuk Ahmet Hıoca'yı model almaz.:)

Cley 11.12.2009 23:31

[B]Bir çocuğa sorsanki bana 10 şarkıcı ismi say Türkünden gavuruna tıkır tıkır sayar. 3 tane sahabe ismi say desen tıkanır kalır. % 99'u müslüman bir ülkeyiz ya...[/B]

Klimasuyu 11.12.2009 23:32

[B][I]Ahmet hoca da bi kaç kişi öldürse, ya da en iyi ihtimalle ayaklarına sıksa:) onu da örnek alırlar ..:)[/I][/B]

barikat58 11.12.2009 23:36

[QUOTE=Cley;490081][B]Bir çocuğa sorsanki bana 10 şarkıcı ismi say Türkünden gavuruna tıkır tıkır sayar. 3 tane sahabe ismi say desen tıkanır kalır. % 99'u müslüman bir ülkeyiz ya...[/B][/QUOTE]
[I][B]
Büyüğü sayabiliyormu ki çoçuğa gittin cley sende :) [/B][/I]

goramaz 11.12.2009 23:38

[QUOTE=Ötüken;490078]Cübbeli Ahmet Hıoca'nın programalrına ulaşmak, zırt bırt görmek kolay değil zararlı olsa bile.Hele hele bir çocuk asla otorup da onu dinlemez.

Ama bahsettiğim dizilerin tek amacı vardır.Bu milleti uyutmak,kaz gibi yolmak.resmen dinime,dilime,tarihime sövüyorlar yahu.Ve bu diziler izlenme rekorları kırıyor.Çocuklar pisliğin tekini model alıyor,ama hiç bir çocuk Ahmet Hıoca'yı model almaz.:)[/QUOTE]

ahmet hocayı ben de dinlemem ve hocaların çoğunu da. neden ? çünkü sanki savaşa gider gibi bağıra bağıra konuşuyorlar. bir kısmı da dinin içini tamamen boşaltan sistem uyumlu hocalar.yaşar nuri , zekeriya beyaz gibi..
bir çocuk onları dinlemez dinlese bile bişey anlamaz. çünkü kullanılan kavramlar ağırdır.

efendimizi s.a.s. ilk defa görenler bile ondan onun konuşmasından hatta simasının verdiği güvenden bile etkileniyormuş. hocalarımızda sanki etki gücü yok gibi.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:13.