![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
[QUOTE=sivaslıgenç;488656]Osman pamukoğluna oy veren var mı yaa:D[/QUOTE]
AKP ye oy veriyorlarda Osman pamukoğlunamı vermeyecekler |
[QUOTE=Yigit_07_58;488605]milliyetcılere guleyım ha ha ha ha bbp bıle sızden once:=)) durmak yok yola devam tuncay ozkan gıbı ha....a bıle oy verıyor bu mıllet sasmak elde degıl:=)))[/QUOTE]
[B]İnsanca yorumlar yaz ! BBP'yi küçümseyemezsin ! [/B] |
[QUOTE=Abdurrahman 58;488751][B]İnsanca yorumlar yaz !
BBP'yi küçümseyemezsin ! [/B][/QUOTE] Aslında tebrik etmek gerek arkadaşı tek cümlede üç kesime de olmayacak sözler söyleyebiliyor... Dikkat edilecek husus üçününde Millici olmaları... |
[B]Neyse susalım anket konuşsun..
Sivas'ın kararı değişmeyecektir ! Büyük birlik hareketi'nin kalesidir Sivas ve öylede kalacaktır ![/B] |
[QUOTE=Kibrisli;488658]Arkadaşlar birbirimiz artık daha fazla inciltmeyelim... Demokrasi ayrı şeydir, Fikir özgürlüğü ayrı şeydir, insanları ağır ve gereksiz şeylerle itham etmek ayrı şeylerdir... Başbakanı eleştirirsin, ispatlayabiliyorsan yorumunu da yaparsın, insanların bazı şeyleri görememeleri onların suçu değil ya da aynı insanlar fikirsel olarak inandığı partilere oy verebilir onları sırf o partiye oy verdi diye vatan haini olarak yaftalamak hatadır... O bakımdan Yıldırım'a katılmıyorum ve Barikat gardaşıma da bir sözüm var beni çok şaşırtıyorusun... Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, sevmemin nedeni de efendiliğindir en başta... Sinirlenmiş olabilirsin, Yıldırım'da sinirlenip o lafları söylemiş olabilir ama ikinize de yakışmıyor bu sözler, tehtidler... Sakin olun.... Adamın asabını bozmayın:)[/QUOTE]
[B][I]Abi benim babam her dönem oyunu Ak partiye verir.Ben bir kere sormadım niye Ak partiye veriyorsun diye ben bile sormamışken elin oğlu gelip Ak partiye niye oy verildigini soruyor ! Hatta öyle oluyor ki Dtp ye verin daha iyi diyorlar ki bu çok dengesizce bir söz ! Ne demek yav sen doğuda biji apo diyen adamın oy verdiği partiyle benim apodan nefret eden babamın oy verdiği partiyi bir tutacaksın vatana ihanetle suçlayacaksın bu kimsenin haddi değil !!!! Sen öyle demiş olsan sanada tepkim aynı olurdu abi ( Senin öyle bir şey diyeceğini düşünmüyorum) oy verdiği partiden sebep ailemden birini vatan haini ilan etmek hiç kimsenin haddine değildir...[/I][/B] |
[QUOTE=barikat58;488758][B][I]Abi benim babam her dönem oyunu Ak partiye verir.Ben bir kere sormadım niye Ak partiye veriyorsun diye ben bile sormamışken elin oğlu gelip Ak partiye niye oy verildigini soruyor ! Hatta öyle oluyor ki Dtp ye verin daha iyi diyorlar ki bu çok dengesizce bir söz ! Ne demek yav sen doğuda biji apo diyen adamın oy verdiği partiyle benim apodan nefret eden babamın oy verdiği partiyi bir tutacaksın vatana ihanetle suçlayacaksın bu kimsenin haddi değil !!!! Sen öyle demiş olsan sanada tepkim aynı olurdu abi ( Senin öyle bir şey diyeceğini düşünmüyorum) oy verdiği partiden sebep ailemden birini vatan haini ilan etmek hiç kimsenin haddine değildir...[/I][/B][/QUOTE]
Tamam bence büyütmeyin ikinizde.... Çünkü ikinizde kafalı, akıllı arkadaşlarımızsınız... Bence Yıldırım anlatmak istediğini tam anlatamamış... Benim tahminim AKP'nin şimdi yaptığı açılım maçılım olayının altında farklı şeyler olduğunu düşünüyor ve en azından DTP açık seçik yapıyor bunu diyor... Babana hain felan dediği yok bence, ya da oy verenlere hain dediği, AKP'nin kürt açılımına yaptığı farklı bir eleştiri diye düşünüyorum... Belki birkaç yanlış cümle kurmuştur (ama anlatmak istediklerinin öyle olduğunu sanmıyorum) olay büyüdükçe o da sen de dönüşü olmayan bir tartışmaya girdiğiniz için geri adım atmamış büyütmüşsünüz... Kapatalım burada bu konuyu... Türkiye'de hain tek parti vardır, ÖDP, TKP, HakPar felan bile hain değilken AKP'ye hain diyemeyiz, en azından düşünsek bile diyemeyiz... Bence babanı sorgulama imkanın varsa sorgula neden verdiğini, kürt açılımı konusunda ne düşünüyor ona rağmen oy verecek mi? Eğer ilişkiniz bunu kaldırabilirse sorgula, benimki kolay kolay kaldırmaz sinirlenir hemen çünkü "Sana ne ben seninkine karışıyo muyum?" der:) |
Kendi çıkarları için değil, ülkesi ve milleti için çalışan, Vatanını sözde değil özde seven biri kazanır inşallah.
|
[QUOTE=tayfun5883;488738]AKP ye oy veriyorlarda Osman pamukoğlunamı vermeyecekler[/QUOTE]
Akp benı ilgilendirmez. Ayrıca askeri yönü hariç siyasi yönden 'bana' göre oy verılcek bire kişi değil... |
[QUOTE=sivaslıgenç;488777]Akp benı ilgilendirmez.
Ayrıca askeri yönü hariç siyasi yönden 'bana' göre oy verılcek bire kişi değil...[/QUOTE] Genç kardeşim hiç dinledin mi Paşa'yı? Ya da araştırdın mı? |
[QUOTE=barikat58;488758][B][I]Abi benim babam her dönem oyunu Ak partiye verir.Ben bir kere sormadım niye Ak partiye veriyorsun diye ben bile sormamışken elin oğlu gelip Ak partiye niye oy verildigini soruyor ! Hatta öyle oluyor ki Dtp ye verin daha iyi diyorlar ki bu çok dengesizce bir söz ! Ne demek yav sen doğuda biji apo diyen adamın oy verdiği partiyle benim apodan nefret eden babamın oy verdiği partiyi bir tutacaksın vatana ihanetle suçlayacaksın bu kimsenin haddi değil !!!! Sen öyle demiş olsan sanada tepkim aynı olurdu abi ( Senin öyle bir şey diyeceğini düşünmüyorum) oy verdiği partiden sebep ailemden birini vatan haini ilan etmek hiç kimsenin haddine değildir...[/I][/B][/QUOTE]
sevgili barikat akp'ye oy verenleri vatan haini ilan etmiyor kimse haa vardır içlerinde vatan hainleri, özellikle çıkarları doğrultusunda akp politikalarını canı gönülden destekleyen medya gibi. Ama şu da bir gerçek AKP'ye oy verenler biji apo diyene oy vermiyor sayın apo diyene oy veriyor... Hepimiz bilinçli insanlarız, ailelerimizde dalalete düşen insanlar var. Hatta AKP ilk iktidara geldiğinde hoşumuza bile gitmişti bir çoğumuzun ama 1 seneyi tamamlayamadan gerçek yüzünü ortaya koydu, buna rağmen halk gene oy verdi eyvallah dedik ama tahammül sınırı aşalı çok oldu malesef. Ben benim ailemdekileri uyarıyorum, onlara tek tek anlatıyorum şeraiti. Her Türk gençinin vazifesi de budur. Eğer AKP politikaların desteklemiyor ve karşısında duruyorsan en büyük vazifen etrafındakilere bunu anlatmak olacaktır. Ha yok ben böyle iyiyim diyorsan hatta AKP'ciyim diyorsan sana gelen eleştiriler bilki babana da geliyor... Hem emin ol şu şartlardan sonra baban AKP'ye oy vermeyecektir, verecekse de bunu engellemek için çaba göstermen senin faziletin olacaktır... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:57. |