![]() |
Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
yeğenim hoşgeldin nasılsın çokdandır yokdun elbedde söylediklerine harfiyen katılıyorum burdaki amac kaliteli sevyeli katılımı artırmak kim olursa olsun bizi sevsin veya sevmesin yeterki adamgibi yazmayı çizmeyi bilsin kaliteyi düşürmesin farukcum tekrar hoşgeldin selamlar
|
[B][I][COLOR="Red"]
Bütün hemşerilerime yeni başlayan haftada sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim... [/COLOR][/I][/B] |
bütün hemşerilerime selamlar sayğılar hayırlı günler
|
hayırlı günler kurtlapa herkese selamlar sayğılar hemşerilrim
|
merhaba köyüm merhaba BELDEM KÖYÜMÜN VE BELDEMİN GÜZEL İNSANLARI HERKESE İYİ AKŞAMLAR SELAMLAR SAYĞILAR MUHABBETLER SUNARIM
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[ATTACH]2919[/ATTACH] ÖMER DÜNDAR SÖZLERİ GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN TEK ADAM ALLAHTAN RAHMET DİLERİZ !!!!
|
[ATTACH]2919[/ATTACH] ÖMER DÜNDAR SÖZLERİ GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN ADAM !!!
|
iyi akşamlar kurtlapa sevgili hemşerilerim herkese selamlar sayğılar
|
ömer dayıya ALLAHAN RAHMET DİLİYORUM hemen tanıdım iyi adamdı zararsız iyi insandı
|
Kurtlapalı hemşerilerimizi 250.000 ŞEHİDİMİZE 250.000 FATİHA OKUYORUZ kampanyasına bekliyoruz.. link : [url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27297[/url]
|
slm fevzi kardeş teşekür ederim rahmet diledigin icin BEN OGLU HASAN
|
günaydın kurtlapa hayırlı işler herkese
|
GÜZEL BELDEMİN GÜZEL İNSANLARI MERHABA GÜNAYDIN HERKESE SVGİLİ KURTLAPALILAR BİLGİ SAYAR KULLANMA İMKANI OLANLAR BU SİTEYE GİRİP KURTLAPA FORMUNU SIK SIK GİRİN BİR BİRİNİZLE SELAMLAŞIN SİTEYİ YALNIZ BIRAKMAYIN
|
sitemizi ziyareteden misafirlerimiz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kurtlapa beldesi
|
sevgili hemşerilerim cumanız mubarek olsun
|
ben kurtlapalıyım diyen herkese selamlar sayğılar muhabbetler sunarım yahu bazen bizim genç adamlar yazı yazarlar arkadaşlarıyla dostlarıyla selamlaşırlardı şimdi ne oldu anlamadım siteye ben geldikten sonra adeta siteye küstüler yinede herkese selamlar
|
herkese selam yeni seçimlerin hayiırlı olması dileklerimli buyuk birlik partisi adayına basarılar
sivaslı cüneyt atımdar |
bugun cok hayırlı olması dileklerımle
|
[B][I][COLOR="Red"]
Tüm dostlara, arkadaşlara kendini bilen herkese ve sayfaya giremediğim zamanlarda Kurtlapamızın sayfasını selam ve iyi dilekleri ile boş bırakmayan Abilerime, Kardeşlerime, Dostlarıma Bütün Hemşarilerime Sonsuz Selam, Saygı ve Hürmetlerimi Sunuyorum... ____Faruk YILDIZ____ [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Bir süre daha Sivaslilar.net'e giriş yapma fırsatım olmayacak. En kısa zamanda tekrar görüşünceye kadar hoşcakalın. Allaha Emanet Olun... [/COLOR][/I][/B] |
faruk hoşgeldin kardeşim demekki öyledavet etmesek yine sesverme niyetin yoktu neyise yeğenim şaka diyorum iyi akşamlar
|
cumanız mübarek olsun hemşerilerim
|
Selamü aleyküm kurtlapalı abilerim , kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım hepinize hayırlı akşamlar.Mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle Allaha emanet olun....
|
yeğenim hoşgeldin nasılsın okul nasıl gidiyor üstün başarılar dilerim iyi akşamlar yeğenim
|
[B][I][COLOR="Red"]
Bütün hemşerilerime selamlar saygılar sunarım... [/COLOR][/I][/B] |
hayırlı cumalar hemşerilerim cumanız mubarek olsun
|
[B][I][COLOR="SeaGreen"]
Bütün hemşerilerimin Mevlit Kandili Mübarek olsun... [/COLOR][/I][/B] |
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=11564514316.jpg][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5600/11564514316.jpg[/IMG][/URL]
|
[B][I][COLOR="Red"]
Yeni başlayan haftada bütün hemşerilerime, Sivas sevdalılarına, bu sayfalara uğrayan bütün Dostlara Aileleri, sevdikleri ile birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim... [/COLOR][/I][/B] |
merhaba bütün kurtlapalı hemşehrilerime selam
|
fevzi dayı sağolasın okulda iyi gidiyor ALLAHA şükür bitiyor İnşallah bu sene okul.sen ne yapıyon nasılsın dayı?
|
faruk abi nasılsın hayat nasıl gidiyor?
|
selamün aleyküm kurtlapalı arkadaşlar.artık bende buradayım.ha bu arada facebook ta kurtlapa köyü gençliğine davet ediyorum sizleri
|
[QUOTE=dumanlı;384383]fevzi dayı sağolasın okulda iyi gidiyor ALLAHA şükür bitiyor İnşallah bu sene okul.sen ne yapıyon nasılsın dayı?[/QUOTE]
yeğenim sağol iyiyim sende iyisindirişallah tekrar başarılar diliyorum ALLAH zihin açıklığı versin genç adam |
Cevap: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
merhaba adıslı bekir.bende bir kurtlapalıyım.ama izmirde oturuyorum.hebişlerin dursun derler bana sen kimlerdensin tanışmak isterim akrabalarım var adısta.
|
[QUOTE=hebişoğlu;384454]selamün aleyküm kurtlapalı arkadaşlar.artık bende buradayım.ha bu arada facebook ta kurtlapa köyü gençliğine davet ediyorum sizleri[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"] Sende sanal alemin Kurtlapa sayfasına hoşgeldin hemşerim... [/COLOR][/I][/B] |
fevzi abi köye internet açıldı yusuf kömür açtı
senin msn yi istiyor mümkünse |
arkadaşlar facebook ta genç kurtlapalılar diye topik açıldı.bikaç arkadaşımız var ama daha da çoğalmalıyız.hadi ltf herkesi davet ediyoruz.FACEBOOK GENÇ KURTLAPALILAR
|
[QUOTE=hebişoğlu;385280]fevzi abi köye internet açıldı yusuf kömür açtı
senin msn yi istiyor mümkünse[/QUOTE] dursun benim msnem bu [email]fevzireis@mynet.com[/email] diyeyazılır selamlar yeğenim |
slm kurtlapaya benim güzel köyüme ben bekiroğlunun kızı güleser beni tanıyan tanımayan kerkese kucak dolusu slmlar hebişoğlu kimsiniz yani isminiz ne kurtlapa topraklarına bak benim için sonra otur bir sıgara yak köyümü ve köylülerimi çok seviyorum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:25. |