![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;566224]feysbook var yapalı köyü gurubu ben fazla bilmem kullanmasını
çocuklar torunlar yardım ediyor[/QUOTE] o grubta varım facede vahdettin söylemişti |
[QUOTE=sandalli;566223]Diyari köyüne özlemle dolu,
Uğramaz yıllardır sılaya yolu, Birleştirdi artık sağ ile solu, Bu kavga burada biter yiğitler.[/QUOTE] vaay benim can dostum gelmiş sevgi muhabbetin kokusun almış cuma namazını hamburgda kılmış siyahim bunumda tüter yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566227]vaay benim can dostum gelmiş
sevgi muhabbetin kokusun almış cuma namazını hamburgda kılmış siyahim bunumda tüter yiğitler[/QUOTE] Hamburg´un içinde canım çekilir, Hasretlik acıdır kalbe ekılır, Sıla yolu uzar, belim bükülür, Bu hasretlik artık yeter yiğitler. |
[QUOTE=sandalli;566231]Hamburg´un içinde canım çekilir,
Hasretlik acıdır kalbe ekılır, Sıla yolu uzar, belim bükülür, Bu hasretlik artık yeter yiğitler.[/QUOTE] kırk yıllık hasret canım çekildi yaş elli demeden belim büküldü otuz beş yaşımda saçlar döküldü ayrılık ölümden beter yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566232]kırk yıllık hasret canım çekildi
yaş elli demeden belim büküldü otuz beş yaşımda saçlar döküldü ayrılık ölümden beter yiğitler[/QUOTE] Kalmadı gurbette gezmedik köşe, Hasretin yükleri bindi bu döşe, Diyari olmasa olur mu neşe? O sohbete neşe katar yiğitler. |
[QUOTE=sandalli;566234]Kalmadı gurbette gezmedik köşe,
Hasretin yükleri bindi bu döşe, Diyari olmasa olur mu neşe? O sohbete neşe katar yiğitler.[/QUOTE] geçim derdine düştü hacı hocası ser sefil periyşan genci kocası evler terk edilmiş tütmez bacası beşe alırlar üçe satar yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566237]geçim derdine düştü hacı hocası
ser sefil periyşan genci kocası evler terk edilmiş tütmez bacası beşe alırlar üçe satar yiğitler[/QUOTE] Sivas´tan uzakta ateştir yerim, Hasret çizgisiyle doludur derim, Beden Hamburg´ta da ordadır erim, Hep kendi kendine çatar yiğitler. |
yüreginize saglık
|
çekmekle bitmez gurbet çilesi
helede almanların bin bir hilesi vicdanı yokki kıymet bilesi her işin ucundan tutar yiğitler |
s a Ulaş Yapalı kardeşlerim şöyle bir sitenizi dolaştım
izniniz olmadan yüreginize saglık bir selam vereyim dedim |
[QUOTE=OSMAN ECE;566247]çekmekle bitmez gurbet çilesi
helede almanların bin bir hilesi vicdanı yokki kıymet bilesi her işin ucundan tutar yiğitler[/QUOTE] Gurbet akşamları nedense durgun, Sevdalar sinemde yaptılar vurgun, Her gün çalışmaktan gurbetci yorgun, Sanmayın rahatça yatar yiğitler. |
[QUOTE=servet 58;566249]s a Ulaş Yapalı kardeşlerim şöyle bir sitenizi dolaştım
izniniz olmadan yüreginize saglık bir selam vereyim dedim[/QUOTE] canım benim sen bana hep çiçekler gnderiyorsun hoş geldin safalar getirdin başım gözüm üstüne köyümüz misafir perverdir şeref verdiniz |
sana tüm çiçekler feda olsun abim
benim sana gönderdigim üç beş çiçegin lafımı olur senin yüregin çiçektarlalarıyla dolu saygılar |
[QUOTE=sandalli;566250]Gurbet akşamları nedense durgun,
Sevdalar sinemde yaptılar vurgun, Her gün çalışmaktan gurbetci yorgun, Sanmayın rahatça yatar yiğitler.[/QUOTE] aşık diyari derki deyişsin ayak siyahi ustadan yemeden dayak atşmaya biz bugün burada doyak vallahi kaşlarını çatar yiğitler |
[QUOTE=OSMAN ECE;566255]aşık diyari derki deyişsin ayak
siyahi ustadan yemeden dayak atşmaya biz bugün burada doyak vallahi kaşlarını çatar yiğitler[/QUOTE] Sivaslı cömerttir, sivaslı yiğit, Yiğidin ardından yakılır ağıt, Diyari sözünden aldım bin öğüt, Siyahi gurbette biter yiğitler. |
selam osman abim selam yapalı nasılsınız ben görmeyeli pc bozulmuştu şükür kavuştum tekrar neden kaçtınız be ben geldim diyemi osman abim sandallıyı bulalım be şiirlerini özledim helede osman abimle atışmaları daha bi güzel vallahi bir haftadır özledim geri gelirmisiniz rica etsem.
|
[QUOTE=aysima58;566394]selam osman abim selam yapalı nasılsınız ben görmeyeli pc bozulmuştu şükür kavuştum tekrar neden kaçtınız be ben geldim diyemi osman abim sandallıyı bulalım be şiirlerini özledim helede osman abimle atışmaları daha bi güzel vallahi bir haftadır özledim geri gelirmisiniz rica etsem.[/QUOTE]
dün hep sizi aradım yoktunuz |
Hadi ya Diyari oturma boşa,
Sohbet et bizlerle bu sayfa coşa, Hasretim sılamda toprağa, taşa, Harman savrulur mu köyden ne haber? |
[B]Ben Geldim :)[/B]
|
[QUOTE=sandalli;566412]Hadi ya Diyari oturma boşa,
Sohbet et bizlerle bu sayfa coşa, Hasretim sılamda toprağa, taşa, Harman savrulur mu köyden ne haber?[/QUOTE] yettim canlar canı dost siyahim hisseme düşen paydan ne haber haydi buyur olsun sana kıyahım taze demlenmiş çaydan nehaber [QUOTE=HasreT;566414][B]Ben Geldim :)[/B][/QUOTE] hasret geçmiş olsun dün hasta olduğunu duydum iyisin inşallah kardeşim |
pc im bozuktu be osman abim vallahi yoksa hiç kaçırırmıyım sizin şiirleriniziartık burdayım
|
Köyünden yıllarca ayrı kalmışsın,
Yiğit yüreğine sevda salmışsın, Hasret acısına erken dalmışsın, Ağadan hayır yok, beyden ne haber? |
sagol osman abi geçmedi atlatamadım yaa ne baba degdiyse bogazım çok fena yanıyor yine gidecem dr' a
|
SALİM DELİKTAŞTAN ÇIKMIŞ GİDİYOR
YOLU NEREYEDİR BİLELİM BUGÜM SELAM VERDİ BİR BAKALIM NE DİYOR EFKARI KEDERİ SİLELİM BUGÜN |
[QUOTE=sandalli;566419]Köyünden yıllarca ayrı kalmışsın,
Yiğit yüreğine sevda salmışsın, Hasret acısına erken dalmışsın, Ağadan hayır yok, beyden ne haber?[/QUOTE] bugün atışmaya erken başlandı ocakta yemeğim biraz haşlandı şahlansada artık kırat yaşlandı yeni yetişen doru taydan ne haber |
Benden selam olsun ulas yapaliya
Bir selam yolladim gurbetten silaya Dostlar bulusmus gekmisler kinaya En guzel selamlar sizlerin olsun bugun |
Aşıklar buraya taşınmış yazar
Gönlüm yana yana onları arar Adres değişmiş vermişler karar Dostan ne haber candan ne haber? |
oh bee bak neş,e geldi siteye elinize yüreğinize sağlık.
|
[B]Ben kusur kalmıyım bende geldim...:)[/B]
|
BEN YEMEGE GİDİYOM SİZLER ATIŞIN
PEHLİVANLAR GİBİ SIKI TUTUŞUN KIZGINLIK KALMASIN HEMEN YATIŞIN PLAVLA AYRANA DOLAYIM BUGÜN |
Gozlerim yasla doldu hergun.
Gurbet ne acisin basima kuruldun Gulmedin bir yagip bir duruldun Soyleyin hele dostlar koyumden ne haber |
Sivas´tan çıkarmış ozanın hası,
Doldurun içelim çay dolu tası, Bitirin özlemi, kederi, yası, Dereden, tepeden, koydan ne haber? |
tütün molası vere bilirmiyim acep uşah izin varmı kele.
|
GELDİM OZANLARIM GELDİM CANLARIM
DÜĞÜNDEN BAYRAMDAN TOYDAN NE HABER BEN AYDINIM HALBİLENİ ANLARIM ÇİRKİNDEN GÜZELDEN İYDEN BİR HABER |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;566440]GELDİM OZANLARIM GELDİM CANLARIM
DÜĞÜNDEN BAYRAMDAN TOYDAN NE HABER BEN AYDINIM HALBİLENİ ANLARIM ÇİRKİNDEN GÜZELDEN İYDEN BİR HABER[/QUOTE] öyle sağda solda gezme aylak aylak devenin altında ne gezer daylak bak bu sayfaya gel acemi çaylak dereyi geçemessen çaydan ne haber |
Bizler çırağınız Diyarı usta,
Kaç yıl geçti inan yüreğim hasta, Canım feda olsun sen gibi dosta, Huyu güzel abim boydan ne haber? |
aydın kardeş akıllı dur bak ustandan fırça yiyosun.
|
HAVALAR ÇOK SICAK YANIYOR İÇİM
BU NASIL HAYAT BU NASIL GEÇİM 12 EYLÜLDE VAR BİR SEÇİM EVETTEN HAYIRDAN OYDAN NE HABER |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;566452]HAVALAR ÇOK SICAK YANIYOR İÇİM
BU NASIL HAYAT BU NASIL GEÇİM 12 EYLÜLDE VAR BİR SEÇİM EVETTEN HAYIRDAN OYDAN NE HABER[/QUOTE] atışmalar sıra sıra dizildi kaşlar çatıldı dudak büzüldü silah çıktı martlik bozuldu oklar paslanmış yaydan ne haber |
Aşık Aydın bunlar hep senin suçun,
Nerde siyayet var oradan kaçın, Dökülmüş kafanda kalmamış saçın, Anlat hele gardaş tüyden ne haber. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:44. |