![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[B] Adam adamdır, olmasa da pulu; eşek eşektir, olmasa da çulu. [/B]
|
[B] 3 Çeşit Dost Vardır : 1-Su gibidir : Her Zaman İhtiyacın Olur. 2- İlaç Gibidir : Sadece Gerektiğinde İhtiyacın Olur. 3- Mikrop Gibidir : O gelip Seni Bulur[/B]
|
[B] Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a.)[/B] |
[B] Alışkanlıkların zincirleri,önce duyulmayacak kadar hafif,sonra kırılamayacak kadar güçlü olurlar.
Benjamin Dizraeli[/B] |
[B]Aslanın kral olmak için atanmaya ve törene gereksinimi yoktur, kahramanca hareketleri onu bu mevkiye getirir, doğa onu kral ilan eder.
Pançatantra[/B] |
Bütün acılara dayanılır, yeterki ekmeğin olsun.
[COLOR=black][I]CERVANTES[/I] [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]. [/COLOR] |
Zenginliğin zevkleri yoksulların gözyaşlarıyla satın alınır.
THOMAS FULLER |
İnsanların en adaletlisi kendisi için istediğini başkası için de istemeyi bilendir.
Hz.Muhammed (sav) . |
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Whoopi Goldberg . |
Unutma ki, ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi vardır.
[COLOR=black] Lyly [/COLOR] |
Fikirler cebir ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.
[COLOR=black][I]ATATÜRK[/I] [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]. [/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dost dedigin demli çay gibi olmalı ne şekeri eksik ne fazla içince insanda tat bırakmalı bazen acı olmalı bazen tatlı ama hep arayıp sormalı!!!![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dostlar okyanusun dibindeki midyenin içindeki inciye benzerler,az bulundukları için çok değerlidirler.Dostane dünyamdaki inciye......[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Bilirmisin bende DOST nedir...? Nefesin kesildigi an bu can senindir...!Yolun sonu ucurumsa geri dön DOSTUM ILK ADIM BENIMDIR!!![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dost bazen bir deniz yıldızı,bazen odaya vuran ay ışıgı,bazende tutamadığın yagmur damlalarıdır.Ama en önemlisi yanında olmasada seni unutmayandır... [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dibi yosun tutmuşsa denizin ilgilenme dalgaları seyret.Işıklar sönmüşse karanlıksa odan boşver ayışıgını seyret.Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma kalbindeki sevgiyi hisset.Sabret sabret ki herşey hissettiğin sevgi kadar derin ve sonsuz olsun yani herşey senin güzel kalbinin diledigince olsun....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Bazen hayat çok yorucu olur sana merhaba bile diyemem.Telefon edemem mesaj yollayamam.Ama bu seni unuttum anlamına gelmez.Unutma canım arkadaşım hattıma değil yüreğime kayıtlısın iyi ki varsın..[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Bilsende, bilmesende benim icin özelsin;bilsende bilmesende benim icin ömre bedelsin;ama farkina varsanda varmasan benim icin cok Degerli ve özelsin Dostum GÜzel insansin!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Özleyiş yalvarış gibidir,sevgisiz gülmek ağlayış gibidir,
nerede ve nasıl olursam olayım senin gibi bir DOSTUMUN olduğunu bilmek benim için yaşayış gibidir...[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Unutulmanın unutulduğu yerde başlarmış umut ne ırmak unutur denizi nede deniz ırmağı ve eger yüreğinin umuda aktığına inanıyorsan bilki unutulmayansın...[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="DarkRed"]DOSTUMA; Dostluklara mesken bu yürek Aşka değil sevgilinin gözyaşlarına DEğil sözlerine selamına merhabasına Muhtaç bu yürek MERHABA EY DOST YÜREKTESİN...[/COLOR][/B]
|
[COLOR="darkred"][B]UYUYAN BİR ŞEHİRDEN KARANLIGA SÜRÜKLENMİŞ BİR ZAMANDA,YÜREGİMDE SAKLI OLAN DOSTUMA,SESSİZ BİR AKŞAMIN,UMUTLU BİR SELAMINI GÖNDERİYORUM[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]İKİ DOST VARMIŞ ÜLKENİN FARKLI YERLERİNDE BİRBİRLERİNİ ÖZLEDİKLERİNDE SEVGİLERİNİ RÜZGARA FISILDARLARMIŞ DIŞARI ÇIK DOSTUM rÜZGAR SENİN İÇİN ESMEKTE....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]DOST UĞRUNA ÖLMEK KOLAYDIR ÖNEMLİ OLAN UĞRUNDA ÖLCEK DOSTU BULMAKDIR...[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dünyadır Ne Olacağı Belli Olma,Sevdadır Nereye varacağı Anlaşılmaz Umuttur ya tutar ya tutmaz insasndır cok yaşayamaz ama dost sen isen değeri hesaplanmaz......[/B][/COLOR]
|
Martıları yüksekte tutan kanatlarının çırpınışından önce yüreğinin çırpınışlarıdır.Dünyayı boşlukta tutanda,İnsanı yükseklerden ufku seyrettiren de aynı şeydir.Yürekten yüreğe yol vardır.Tüm her doğru ve güzel şeyin merkezinde emek vardır.Çekim yasasının özünde sevgi enerjisi gizlidir. Doğruluğun Kutsal gücü vardır.Kutsallık Doğrulukta gizlidir...
|
[B]♥ Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus [/B]
|
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
K.ATATÜRK |
Harp zorunlu ve kaçınılmaz olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalmadıkça harp bir cinayettir.
K. ATATÜRK |
Bir siyasetçi gelecek seçimi, bir devlet adamı gelecek kuşağı düşünür.
JAMES F.CLARKE |
[COLOR="DarkRed"][B]"Ne demis ucurumda acan cicek, yurdumsun ey ucurum.."
Ozdemir ASAF[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]*Hic usumeyen sogugun ne anlama geldigini bilemez.* *Hic yorulmayan dinlenmenin onemini, *Hic savas gormeyen barisin degerini bilemez.* ** *Herakleitos* [/B][/COLOR]
|
Çok süslenenlere bakın; hepside gizlenmek istiyordur.
ARİSTO |
En iyi öğüdü ancak kendine verebilirsin.
CİCERO |
[COLOR=black]Sanal alem İşte dalgasız denize herkes KAPTAN! [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]. [/COLOR] |
[COLOR=black][B]"Nokta kadar menfaat için, virgül gibi eğilme"[/B][/COLOR]
. |
Keskin nükteler de ,keskin bıçaklar gibi sık sık sahiplerinin parmaklarını keser.
ARROWSMİTH . |
Yenilgi, bir umutsuzluk kaynağı değil, taze bir başlangıç olmalıdır.
SOUTH . |
[COLOR="DarkRed"][B]Bedenim sensizde nefes alacak ! Dünya sensizde dönecek , dönecek unutma ! Ve yüregine...ellerine...gözlerin e söylüyorum.. dinle... N E F R E T İ M S İ N ! Oysa ki ; N E F E S İ M D İ N ! [/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:58. |