![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;337234]O ne yaman ağadır bir bilsen
İzi kaybolmaz yüz kere silsen Sen de yardım etsene bize İsyan et ağalığa eğer asilsen[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bugün gec oldu hic birsey edemem Sohbetinize doyum olmuyor, ben burdan gidemem Eminim hemen yatar uyurum, rüyalara dalarim Aslinda coktan uykum geldi, hele bir gidebilsem[/COLOR][/I][/B] |
Kalles bir agaya taraf olunmaz,
Taraf olanlardan medet umulmaz, Artik sizle bir arada durulmaz, Topu gelse almazlar Irazi. |
[QUOTE=kronick;337237][B][COLOR=darkorange]yağmur yağıyor ince ince
balkona çıktım üstüm ince daha burdan öte gitmem sohbetimiz pek iyice [/COLOR][/B][/QUOTE] Yağmur kalbe yağmalı dışarı değil Uysaldır bu kalbim haşarı değil Ağaya bizleri ispiyonlamak Abartma hiç de başarı değil |
[B][COLOR=darkorange]ben dışarı niye çıktım sandınız
size yol verdim anlamadınız ıraz kızı alıp da kaçaydınız beni bu kadar kaplsiz sandınız [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;337238][B][I][COLOR="Magenta"]Bugün gec oldu hic birsey edemem
Sohbetinize doyum olmuyor, ben burdan gidemem Eminim hemen yatar uyurum, rüyalara dalarim Aslinda coktan uykum geldi, hele bir gidebilsem[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Biz yardım istedik sen kaçıyorsun Çayınla bize güç saçıyorsun Şimdi kardeşimle biz kaçıracağız Sen gizliden kapıyı açıyorsun |
[QUOTE=kronick;337243][B][COLOR=darkorange]ben dışarı niye çıktım sandınız
size yol verdim anlamadınız ıraz kızı alıp da kaçaydınız beni bu kadar kaplsiz sandınız [/COLOR][/B][/QUOTE] Sevgi işte gördün mü sonucu Sana da dokundu değil mi ucu Çok teşekkür ederim bekçi sana Çiçek vereceğim burcu burcu |
[B][COLOR=darkorange]o halde ben yine dışarı çıkim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ağam sorarsa bilmiyom diyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çıkarken kapıyı açık bırakim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]golfün anahtarını da bohçaya atim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange](2007 golf miras kalmıştı bana az önce aşıkların yoluna hibe ediyorum )[/COLOR] [/COLOR][/B] |
Kronick sonunda geldin bak yola,
Asiklar kacacak hemde kol kola, Aga icsin üstüne buz gibi cola, Iraz kizi görür belki rüyasinda. |
Aga imis pasa imis ne yazar,
Ehl-i muhabette kalles ne gezer, Sivasburs kardesim hepsini ezer, Hepsi gelse alamazlar Irazi. |
[QUOTE=kronick;337248][B][COLOR=darkorange]o halde ben yine dışarı çıkim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ağam sorarsa bilmiyom diyim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çıkarken kapıyı açık bırakim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]golfün anahtarını da bohçaya atim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange](2007 golf miras kalmıştı bana az önce aşıkların yoluna hibe ediyorum )[/COLOR] [/COLOR][/B][/QUOTE] Ağanın yanında nasıl durmuşsun Bu kalbi nasıl temiz tutmuşsun Helal olsun sana ananın sütü Şimdiden cennetlik olmuşsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:55. |
|