![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
gurbetin dağları çok serin
ayrıdır senin yürekte yerin dilerim allahtan bin olsun birin uzadı aylar günler yıl diyemedim |
[B]Elinize, yüreğinize, kaleminize, sağlık büyük Ozanlar.
Hayırlı akşamlar. [/B] |
varıp gitsem sivasımın iline
o temiz havasını çeksem içime doya doya baksam vefasızın yüzüne ben geldim sana diyemedim. |
Madem öyle dersin koy öyle olsun,
Yürek acıları uzakta bulsun, Sandalli´nın yeri sizlere kalsın, Yaşamak gönlüme zul diyemedim. |
bir kaç dörtlük yazdım dayı kızına
yavaş yavaş düzen verir sazına onun hilal kaşlarına ela gözüne al şu sürmeleri çal diyemedim |
Güzel sözlerle hep oldun haklı,
Her gün söyledigin olaylar farklı, Boşuna çekilirim her zaman o haklı, Çukuru sen kazdın ben düştüm gör diyemedim...:D |
anamın sesini duydum ağladım
gurbette geceyi güne bağladım yarim de almaz ki bir tek selamım yaradana şu canı al diyemedim |
Gurbet eller yüreğime dar gelir,
Öyle sözler var ki bana ar gelir, Gayri burda durmak cana zor gelir, Yaktığın yüreğim kül diyemedim. |
[QUOTE=sandalli;532768]Madem öyle dersin koy öyle olsun,
Yürek acıları uzakta bulsun, Sandalli´nın yeri sizlere kalsın, Yaşamak gönlüme zul diyemedim.[/QUOTE] sensiz bu sitede kalamam dostum sen gibi arkadaş bulamam dostum hep ağlarım gülemem dostum seni kıranlara kul diyemedim |
[QUOTE=OSMAN ECE;532783]sensiz bu sitede kalamam dostum
sen gibi arkadaş bulamam dostum hep ağlarım gülemem dostum seni kıranlara kul diyemedim[/QUOTE] Sizleri koyupta nere giderim? Yoluna fedadır, yüreğim, serim, Senin gibi dosta ben abim derim, Sandalli burdadır bil diyemedim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:48. |
|