![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
insan doğmuş ama insan olmamış
bir taşı taşın üstüne koymamış oturduğu koltuk da çok sıcakmış kalk da ordan çalış mal diyemedim |
[QUOTE=sivaBURs;532841]Yenge de ozanmış ne güzel yazar,
Lafları yerine ustaca dizer, Dilerim cisminiz cennette gezer, Ama senin kocan kel diyemedim. :) (Affına sığınıyorum Üstat)[/QUOTE] estafurlak hocam rahat ol eşim benim ilham kaynağım ben onunla varım evet çok güzel şiir yazar bugün biraz boşluk bulduk bir iki atıştık hepinize sevgiler sunarız |
şu çirkin yüzümden kaçtı da kaçtı
gönülde onulmaz yaralar açtı gitse de başımda altından taçtı dünyalık etmezdi pul diyemedim |
Benim de yaşamım acıyla keder,
Sayarsam belki de milyonlar eder, Bugün kal dediğim yarına gider, O yüzden sana da kal diyemedim. |
bu yüreğe giren çıkar mı sandın
bu gözler herkese bakar mı sandın gönlümü başkası yakar mı sandın yandı yürek oldu çöl diyemedim |
Sevgide hiç diyet ödemezsiniz,
Öyle kolay çekip gidemezsiniz, Hem sevip hem nefret edemezsiniz, Bunlar çok çelişen hal diyemedim. |
Malesef dünyada her şey yalanmış,
Dost gibi görünende kara yılanmış, Anlamadım bu Gönül nasıl inanmış, Her şeyi anladım duy diyemedim... |
yeni liderimiz yine tayıboldu
bugün geç kaldım biraz ayboldu hangi ayağa uysam aklım kayboldu canom gitti yanımdan kal diyemedim |
ne kadar inat ettin ey sevdigim
beni öldürmekmi yeminin cöllerde leyla ettin gezdirdin vazgectim artik senden diyemedim |
Yiğittir, cesurdur, kahraman halkım,
Malım yoktur benim, bulunmaz mülküm, Benim hayatıma yokluklar hakim, Altıma serdiğim çul diyemedim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:20. |
|