![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
ozanlar bugün yazar derinden
diyarim yoruldu kalkmaz yerinden hiç ayrı kalamaz nazlı yarinden uyku bastırdı kal diyemedim HEPİNİZE HAYIRLI GECELER ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK |
Ozanlarım cümleten İyi Geceler,Allah rahatlık versin gene süperdiniz yüreginize saglık...
|
[QUOTE=gönlüm58;532873]Dur üstadım kimse ses edemez,
Morda bir renk herkes bilemez, Biz burdayız bıçak bile kesemez, Kaçanın anası aglamazmış dur diyemedim...:D[/QUOTE] Yoo ne olur ne olmaz, bu saatte mor renkle diyaloğa girmek istemem, neme gerek ben yine de gideyim. :) Dilinize, gönlünüze sağlık. Allah rahatlık versin, iyi geceler. |
sana en ihtiyacım olduqu anda
yanmda ol,eLimi tut diyemedim gözyaşlarım yanağımı ıslatırken seni soranlara o gitti diyemedm.. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Karıştı benim gündüzüm gecem
Oku oku bitmez kitaplar hocam Odun atar isem tütüyor bacam Salimin şu kalbi kor diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bugünüm yağmurlu ıslandım yine
Pişman oluyorum sevdiğim güne Dönemez olmuşum bu güne düne Kırılmış kalbimi sev diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Bende gidiyorum elveda size
Yolunuz düşerse uğrayın bize Selam yolluyorum Sivasa size Gönlümün sultanı ol diyemedim.[/FONT][/COLOR] |
O´nunla açıldı gönlümde çiçek,
Ümitlerle dolu artık gelecek, Herkes bilir bunu O da bilecek, Cananı sarmanın sırası geldi. |
Yeniden ümitler renk verdi döşe,
Pembeleşir artık girersen düşe, Ara verdim gülüm gözümde yaşa, Sevdalar sürmenin sırası geldi. |
[B]Bir kalbim var onu bildir
O da aşkın kulu mudur Bir çiçektim bittim gittim Sanki gökyüzünde yittim[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |
|