![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;337250]Aga imis pasa imis ne yazar,
Ehl-i muhabette kalles ne gezer, Sivasburs kardesim hepsini ezer, Hepsi gelse alamazlar Irazi.[/QUOTE] Sayende kazandık biz bu zaferi Kutsaldır savaşın herbir neferi Birlik oldu mu korkutamaz hiç Ne karakış ne de zemheri |
Cobanin sopasi gürgen dalindan,
Cekilin be Iraz kizin yolundan, Biktik artik agalarin elinden, Köyü gelse alamazlar Irazi. |
[B][COLOR=darkorange]ağam beni sağ kolu bildi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kol kırıldı amaonu bilemedi sende bin golfe ıraz kız bindi bas gaza aşkım diye sana dedi [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;337255][B][COLOR=darkorange]ağam beni sağ kolu bildi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kol kırıldı amaonu bilemedi sende bin golfe ıraz kız bindi bas gaza aşkım diye sana dedi [/COLOR][/B][/QUOTE] He sağol ben de bineyim Son sürat dağ evine gideyim Kalkarsa ağa yakalar bizi e iyi de orada ne edeyim:D:D:D |
[QUOTE=kronick;337255][B][COLOR=darkorange]ağam beni sağ kolu bildi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kol kırıldı amaonu bilemedi sende bin golfe ıraz kız bindi bas gaza aşkım diye sana dedi [/COLOR][/B][/QUOTE] Golf daglardan gecemez ki, Iraz kizla kacamaz ki, Alalim size bir Jeep, Aga sizi bulamaz ki. |
Çaylar kahveler hep burda kaldı
Olur ki kızın karnı zil çaldı Ben orada kıza ne yedirecem Bir lokma ekmeğim kargalar aldı |
Kronick sen yardim et,
Istersen onlarla git, Aganin haberi yokken, Yemek pisir ve dua et. |
[B][COLOR=darkorange]sende arabaya mı acıyorsun
jip alacak zaman yok bilmiyorsun dağ evine gitmeyin orda bulurlar mersin'de sizi iyi ağırlarlar [/COLOR][/B] |
Kronick`te duramadi,
Agasini bulamadi, O`da burda sessiz gitti, Bize rakip olamadi.:) |
[QUOTE=kronick;337261][B][COLOR=darkorange]sende arabaya mı acıyorsun
jip alacak zaman yok bilmiyorsun dağ evine gitmeyin orda bulurlar mersin'de sizi iyi ağırlarlar [/COLOR][/B][/QUOTE] İyi de misafir edicen mi bizi Bak boşa getirmeyim kızı Hem kız çok acıktı Pişiricen mi güveçte kuzu |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:35. |
|