![]() |
--->: Dürüstlük oyunu
[B][I]Evet.
9.Sınıf Ogrencısıyım. Alttakı Dun Fatıh Terım"e Cok Kızdı:)...[/I][/B] |
[B]Evet biraz kızdım
Alttaki üye hiç derslerini yapmıyor.[/B] |
[B][I]Evet.
Yarına 20 SAyfaya Yakın Odevım Var Ama Canta Cuma Gunu Bıraktıgım Yerde Duruyor:). Alttakı Estonya Macı Ne Olur??[/I][/B] |
[B]2-0 Türkiye maçı alır diye düşünüyorum.
Hey Alttaki üye Mehmet Yıldız'ın milli takım'a giripte kadroya alınmaması hakkında ne düşünüyorsun.[/B] |
Cevap: --->: Dürüstlük oyunu
[quote=EyüphanAydın;319895][B]2-0 Türkiye maçı alır diye düşünüyorum.[/B]
[B]Hey Alttaki üye Mehmet Yıldız'ın milli takım'a giripte kadroya alınmaması hakkında ne düşünüyorsun.[/B][/quote] Anadolu takımlarına yapılan ayrıcalık diyorum.M.Yıldız bir İstanbul takımında olsaydı şimdi belki 20.maçını oynuyordu. Alttaki bu sene ligde durmumuz ne olur? |
--->: Cevap: --->: Dürüstlük oyunu
[QUOTE=arifcoskun;319903]Anadolu takımlarına yapılan ayrıcalık diyorum.M.Yıldız bir İstanbul takımında olsaydı şimdi belki 20.maçını oynuyordu.
Alttaki bu sene ligde durmumuz ne olur?[/QUOTE] [QUOTE]Bu sene başa oynayan Anadolu takımların başında geliriz diye düşünüyorum.Hayırlısıyla herşey daha iyi olucaktır.[/QUOTE] [B] Hey alttaki üye Sivaslılar.net'in gidişatı nasıl ?[/B] |
gidişat çok süper benim kanımca görüşümce daha da süper olacak...
alttaki üye bu zamana kadar kaç kişiyle çıktın ??? ( kız/erkek) |
[B][QUOTE=gürün_güzeli;319929]gidişat çok süper benim kanımca görüşümce daha da süper olacak...
alttaki üye bu zamana kadar kaç kişiyle çıktın ??? ( kız/erkek)[/QUOTE] Valla hiç kimseyle çıkmadım :) Şu ana kadar ne kimseyi sevdim,nede aşık oldum :) Halen arayış içerisindeyim :rolleyes: Hey alttaki üye sitede en çok kimi beğeniyorsun ?[/B] |
bu beğenmek ne manada bilmiyorum ama kardeşim gibi abim gibi kaptan 58 e bayılıyorum :) çok seviyorum kendisiniii..... ;)
alttaki üye sitede mod olsaydın kimi banlardın atardın ?? |
[B]Mod olsaydım ilk önce yorumlarında türkçede yer alan anlatım ifadelerini tam olarak yazmayanları atardım. Geliyorum yerine geliom yazanlar gibi:D
Alttaki üye sitedeki üyelerden yorum ve yazılarına beğendiğin üye ya da üyeler kimlerdir.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:58. |