![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
kimseyle tartisilmaz sairligi
taktir sevilir edilir kardesligi kalem ile doludur kalemligi ozanlikta en onde gor sivaburs |
salim kardeşimi anlatamam sözlerle
kalbi nurlu tatlı sözlü kardeşim saygısı sevgisi hep gönüllerde ruhsatiden yadigardır kardeşim. |
gonulden tele caldi sazi
gonlu tok aramaz cogu azi gonlu kirilmis yazmaz yazi neseler icinde en onde gor gonlum58 |
hasretinle site kavruldu yandi
kelimeler seni en guzel andi onunla gonlumuz hasretligi kandi hasretlikte en onde gor hasret |
[QUOTE=bilal kose;533088]hasretinle site kavruldu yandi
kelimeler seni en guzel andi onunla gonlumuz hasretligi kandi hasretlikte en onde gor hasret[/QUOTE] Dinlersin dertlileri usanmadan Döktüm bende içimi çekinmeden Bir yigido çıkmış Sandallı dan Gurbeti yurt eylemiş Bilal Köse |
firtinalar estirdi yuregimizde
yagmurlar yagmadi collerinde memleket gizli kaldi gonlunde gurbetlikte en onde gor ruzgar79 |
özlemi yüklenmiş gitmez kervanı
sılasına hasret kalmış yer yanı bilal kardeşimin kalmadı dermanı rabbim kavuştursun sılana bilalim. |
[QUOTE=bilal kose;533080]kimseyle tartisilmaz sairligi
taktir sevilir edilir kardesligi kalem ile doludur kalemligi ozanlikta en onde gor sivaburs[/QUOTE] Dokunmuş kardeşim dertli sazına, Kurban olam senin kara gözüne, Temizlik yansımış berrak yüzüne, Özün sözün birdir güzel kardeşim. |
[QUOTE=sandalli;532951]Yeniden ümitler renk verdi döşe,
Pembeleşir artık girersen düşe, Ara verdim gülüm gözümde yaşa, Sevdalar sürmenin sırası geldi.[/QUOTE] Bıraktım kederi isteyen alsın, Sıkıntılı günler geride kalsın, Dertli parçaları kemanlar çalsın, Huzura ermenin sırası geldi. |
saygım sonsuz her bir görüşe
ozanlar soyundu büyük yarışa bakalım kim gelir en son varışa yüreğiniz sevgi dolsun ozanlar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |
|