![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bahar gelir evlerde başlar temizlik
Açar gonca güller yürekler şenlik Sevmişim cananımı sevdiğim benlik Yüreğimde taşırım seni türkü gözlüm |
ne guzeldir simdi ovalar yaylar
gozlerim bugun silayi aralar yar oturmus karalar baglar hadi gidelim silaya dogru turku gozlum |
bizim oralarda olur gercek sevdalar
uzaktan baktim bir sevgi aglar bulutlar aglasir yagar yagmurlar sevdalara gidelim turku gozlum |
bağnazdır kabul etmez hiçbir fikri
ahlaksızdır ama Allah'tır zikri sanar ki dünyada eşsiz kendisi afallamış koruyamaz edebi.. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Çiçekler yollasam uzaktan ona
Düşünüpte selam yollarmı bana Özlemle bakarım ben hergün sana Dilimden düşmezsin sen türkü gözlüm.[/FONT][/COLOR] |
Şimdi yeşillendi bizim yaylalar,
Yaylaya uzanan yoldan haber ver, Zurnalar çalınır, hoştur halaylar, Davullara vuran koldan haber ver. |
Sarı gelin katmerleri açtı mı?
Boz danalar dere tepe kaçtı mı? Gonca gonca kokusunu saçtı mı? Bahçede açılan gülden haber ver. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Erimiş karların suların çağlar
Ağlayan yavrular yürekler dağlar Yeşerir yağmurdan o güzel bağlar Bana memleketten güzel haber ver.[/FONT][/COLOR] |
Meleşir yaylada kuzuyla koyun,
Sivaslim asılsın, bellidir soyun, Sivasspor icin futboldur oyun, Oyunu boşver de golden haber ver. |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Anamın ekmeği sıcaktır şimdi
Pilavı güzeldir yenilir şimdi Ekmeğe tatlı bal sürülür şimdi Deliktaş'tan bana iyi haber ver.[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:42. |
|