![]() |
Cevap: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[B][QUOTE=dark_yamtar58;338650]Üstteki üye için artık kötü şeyler düşünmeye başlıycam.........:D[/QUOTE]
Nedenki abi ? :confused: Anlamadım ama [/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;338672][B]
Nedenki abi ? :confused: Anlamadım ama [/B][/QUOTE] Ya Eyüphan bu sürat ne kardeşim.bİZ İHTİYARIZ BUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR SANA AYAK UYDURMADA ZORLANIYORUM............ |
[B][QUOTE=dark_yamtar58;338676]Ya Eyüphan bu sürat ne kardeşim.bİZ İHTİYARIZ BUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR SANA AYAK UYDURMADA ZORLANIYORUM............[/QUOTE]
Abicim :) Gençliğimizin vermiş olduğu dinamikliği kullanıyorum :rolleyes: İstersen kullanmam ?[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;338685][B]
Abicim :) Gençliğimizin vermiş olduğu dinamikliği kullanıyorum :rolleyes: İstersen kullanmam ?[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]ParMAqı DuzELdıqı Zman SAhaLaRa Coq Iyı Donus YaPAcAqını DusuNuY0rUm;) Bu ARada EyupHan MeVKi Neydİ:confused:[/CENTER][/I][/B] |
[B][QUOTE=58_S€M!H_58;338690][B][I][CENTER]ParMAqı DuzELdıqı Zman SAhaLaRa Coq Iyı Donus YaPAcAqını DusuNuY0rUm;)
Bu ARada EyupHan MeVKi Neydİ:confused:[/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ...................Orta saha ,Ön Libero[/B] |
yakısıklı karızma bırısı oldugunu dusunuyorm
|
ankaradan katildigini tahmin ediyorum :D ama tanimadigim icin fazla birsey diyemiyecem
|
[B]Bacanağım 10 numaradır.Söylenecek söz yok :D[/B]
|
Sözünde durmayan.
|
Örnek alinacak bir abimizdir :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:43. |