![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;535014]Yeni aşkım gülle dolu bir deste,
Adına yaparım binlerce beste, Bir kere görmesem bu gönlüm yasta, O güzeli bana versinler hele.[/QUOTE] Üstadım yeni aşk hayırlı olsun, Sevinçler neşeler içine dolsun, Sen her güzelliği hakeden kulsun, Aşıklar gülleri dersinler hele. |
[COLOR=black][FONT=Verdana]Üğütür ununu değirmen taşı [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bilmez kimse dükülen yaşı [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Özlerim ben o dost gardaşı [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Selamsız geçiyor bak hele [/FONT][/COLOR] |
Dostluk bahçesinde çok güller biter,
Sizin yokluğunuz her şeyden beter, Sandalli diyor ki bugünlük yeter, Uykum geldi döşek sersinler hele. |
Bahar gelir canlanır aşk
Beline bağlamış ibrişim kuşak Gelsede biraz konuşsak Sohbetler demini bulsa hele |
Hem özlerim seni hem çekerim ah,
Arif Coşkun üstat bu sayfada şah, Ozan ülkesine olmuş padişah, Cahiller huzura varsınlar hele. |
[QUOTE=sivaBURs;535015]Üstadım yeni aşk hayırlı olsun,
Sevinçler neşeler içine dolsun, Sen her güzelliği hakeden kulsun, Aşıklar gülleri dersinler hele.[/QUOTE] Aşklar artık benden öte aksınlar, Beni değil başkasını yaksınlar, İçimde sevda yok işte baksınlar, Döşümü bıçakla yarsınlar hele. |
Gönlünüz şen olsun sevgiyle kalın,
De gidin tatlı bir uykuya dalın, sivaBURs ozanın ayağı yalın, Alimler bu sırra ersinler hele. |
[QUOTE=sivaBURs;535020]Hem özlerim seni hem çekerim ah,
Arif Coşkun üstat bu sayfada şah, Ozan ülkesine olmuş padişah, Cahiller huzura varsınlar hele.[/QUOTE] sivaBURs'un dili sanki bir bal Dinleyen öğrenir olur iyi hal Sensiz çekilmez hiç bu mahal Dinleyen dersini alsın hele |
Bugünlük bu kadar değerli dostlar
Tadınıza doyum olmaz canlar Giderim buradan artık ozanlar Arif iyi geceler der bak hele :) |
[QUOTE=sandalli;535014]Yeni aşkım gülle dolu bir deste,
Adına yaparım binlerce beste, Bir kere görmesem bu gönlüm yasta, O güzeli bana versinler hele.[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]aşkı gül destesiymiş hasan abinin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hani sarı gülden başka gül dermez idin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ömrümce onu unutmam derdin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yüreğinin kilidi açılmış gördün mü hele [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:37. |
|