![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
kürdü türkü çerkezi hep bir arada
kımisi denizde kimisi de karada duşmana geçit vermez burada kuffarı kurşuna dizdi mehmedim |
[B][FONT="Arial"]Tarihler yazılmış o gün o yerde
Gidenler geliyor mehmedim nerde Koşarak vuruyor düşmana darbe Herkesi perişan etti mehmedim..[/FONT][/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;535191]kürdü türkü çerkezi hep bir arada
kımisi denizde kimisi de karada duşmana geçit vermez burada kuffarı kurşuna dizdi mehmedim[/QUOTE] Her nefer bu boğaz geçilmez derdi, Kahpe düşmanları toprağa serdi, Önce tüm cihana dersini verdi, Sonra alnı açık gezdi Mehmedim. |
[COLOR="Red"][B]Muhimmat yetersiz zaman azdi
Yurekte vatan aski mevsimde kis’ti Sehitlerimiz zaferi kaniyla yazdi Bu destani boyle yazdi mehmedim[/B][/COLOR] |
[QUOTE=sivaburs;535198]Her nefer bu boğaz geçilmez derdi,
Kahpe düşmanları toprağa serdi, Önce tüm cihana dersini verdi, Sonra alnı açık gezdi Mehmedim.[/QUOTE] iki yüz elli bin yiğit verdi canını al bayrağımıza simge etti kanını getirdi düşmanın orda sonunu kuffarı elekten süzdü mehmedim |
[B]Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda
Gördüğün bu tümsek, Anadolu'nda İstiklal uğrunda, namus yolunda Can veren Mehmet'in yattığı yerdir mehmedim[/B] |
[COLOR="Red"][B]Osmanli askeri Onbasi seyit ali
Canakkale savasinda topcu eri 275kg agirligindaki top mermiyi Ne guzelde vurdun ingiliz gemisini Mehmedim[/B][/COLOR] [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_7qxajt7ZSg0/R5tOZ_7sleI/AAAAAAAAAPc/vHvBAjHz3EU/s400/Seyit%2BOnba%C5%9F%C4%B1.jpg[/IMG] |
yandi analarin cigeri
gömdü icine evladinin hasretini bir degil bin oglum vatana feda olsun dedi bayraklari gökten indirmeyen mehmedim |
[QUOTE=OSMAN ECE;535202]iki yüz elli bin yiğit verdi canını
al bayrağımıza simge etti kanını getirdi düşmanın orda sonunu kuffarı elekten süzdü mehmedim[/QUOTE] Kadını erkeği cepheye akar, Bir destan yazılır kefere bakar, Allahu Ekberle şimşekler çakar, Düşman oyununu bozdu Mehmedim. |
[B][COLOR=#ff8c00]anaları sardı ciğer sızısı
gitti gelmedi kınalı kuzusu içine çekemedi evlat kokusu anam diye inledi şahadette mehmedim [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:02. |
|