![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]bolluk .bereket artık bitti
devir iktisat devri artık kemerleri sıkın aza kanaat edin [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;337273]Arabayi caldirin mi,
Kapagini kaldirdin mi, Hani sana mirasti o, Yoksa beni kandirdin mi.[/quote] [B][COLOR=darkorange]ne çaldırması sivaburs bindi sahiden bana miras idi bu ıraz kız doyumsuzmuş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]galiba aklı geri tepti [/COLOR][/B] |
Kronick vermen mi onlara ekmek,
Birde ben varim yanlarinda yamak, Sen en iyisi pisir, sicak bir yemek, Yiyip yiyip dua edelim sana. |
E müsade edin yalnız kalalım
Kaçırdığımızdan bir tat alalım Bu gece biz epey yorulduk Dinlenip yarın yine gelelim |
[B][COLOR=darkorange]lafımı olur ayıp size
yer içeriz allah ne verirse artık düğün bile yaparız ağayıda çağırırz gelirse [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Cok güzel sohbetti doyum olmadi,
Inanin ki hicde uykum gelmedi, Burada da hic kimseler kalmadi, Yarin görüselim iyi geceler. |
[B][COLOR=darkorange]düğünden önce yanlız kalamzsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sen bu gece sandallı ile yatarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabah oluncada erkenden [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]nikah için gün alırsın [/COLOR][/B] |
Emeği geçen herkese teşekkür
Kavuştum Iraz'a binlerce şükür Iraz el salla kız arkadaşlara Dilek dile et tefekkür |
[QUOTE=kronick;337281][B][COLOR=darkorange]düğünden önce yanlız kalamzsın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sen bu gece sandallı ile yatarsın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sabah oluncada erkenden [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]nikah için gün alırsın [/COLOR][/B][/QUOTE] Olduuuuuuu.................................. |
[B][COLOR=darkorange]ve perdeler kapanır
seiyirciler ayaklanır[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ünlüler görseler bizi hepsi bize şapka çıkarır [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:43. |
|