![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
birlik beraberliğe hepimiz varız
kardeşlik uğruna canımız koruz çalışmaya gönlü yok bahane krız aylak aylak gezenler tek tek |
Bir sevdiğim var gülden goncadan
Haberin almasam bezerim candan Günler yıl olur geçmez hiç zaman Sayarım saatleri bitmez tek tek |
Sen de bu sevdadan sürmedin sefa,
Bitmiş bir sevdayı tut kaldır rafa, Gitti Ağgül dön özüne Mustafa, Kayboldu sevgiyi çözenler tek tek. |
ustalar kalemi almislar yine
savas acmislar nefrete kine kotuler gelirler tek tek dize utanarak gelirler, tek tek |
haydi ustadım sofrayı donat
şiirler yazmak güzel bir sanat yanar kandiller kuffara inat okunur minarede ezanlar tek tek |
Sinemde kara var, gönlümde yara,
Mutluluk mü verir servetle para, Açıldı cananla gittikçe ara, Mutlu oldu bensiz gezenler tek tek. |
[B]İlk sevdigim korktu babasından,
İkincisi ile ayrıldık sıkıntıdan,:) Sonuncusu yar olmadı ta baştan Bende hepsini şutladım tek tek...:D[/B] |
dilo der bu gönül dertli
kader gün göstermedi için için ağladı saçları ağardı tek tek (gönlüm abla salladım kafamdan olmuşmu:D) |
Sevdiğim güzeldir sanki bir gonca,
Alsam onu yar diye çıksam divana, Tatlı dil güler yüz ne varsa onda Güzeller içinde onu seçtim tek tek |
[B]Sivaspor bu senekupa alacak dedim,
Bu hallere gelecegini nerden bilirdim,, Gençler maçında hepten kafayı yedim,, Bu futbolcular bize yaramaz gitsinler tek tek.... [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:54. |
|