![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Ozanlar nedense çok derti yazmış
Gurbet elde artık canından bezmiş Gideceği günler yakındır sezmiş Üzülürüm artık ben gurbet elde.[/FONT][/COLOR] |
[B] Yar içinde can alana sarıldım
Aşk elinden ben o yare darıldım beni bana bırakarak gittin ey zalim yar gurbet ele[/B] |
gonlunuze;
yuregınıze; emeğinize sağlık..... |
[COLOR="Red"][B]Ne sabahi belli ne de gunduzu
Ne yazi belli nede soguk kisi Sanki her dort bir yani zindan gibi Gunes dogmaz oldu gurbet elde...[/B][/COLOR] |
gurbette tutuldum onulmaz derde
bütün sevdiklerim herbiri bir yerde memleket hasreti var iken serde gülermi yüzler hiç bu gurbet elde |
Düsürmez garipler dilden ağıdı,
Yaza yaza derde boğar kağıdı, Akşam oldu yine hava soğudu, Gelmiyor nedense yaz gurbet elde. |
yine konu gurbetten açıldı
garibin sıtına kefen biçildi nice dertlerle ömür geçildi sılaya bakar göz gurbet elde |
[COLOR="Red"][B]Gozumde yas var gonlumde yara
Ansizin hersey tutter burnunda Memleketim anam babam gelir aklimda ne derman belli nede dert gurbet elde[/B][/COLOR] |
geçirdim ömrümü boşu boşuna
neler gelip geçmez garip başına hasretim sılanın ekmek aşına daim özlem çeker öz gurbet elde |
[QUOTE=OSMAN ECE;536609]yine konu gurbetten açıldı
garibin sıtına kefen biçildi nice dertlerle ömür geçildi sılaya bakar göz gurbet elde[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gurbet elde aci olur hasret cekmek her derde bir damla gozyasi dokmek bu derdin tek ilaci silaya gitmek Yoksa halin yamandir abi gurbet elde[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:04. |
|