![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=58Sevda;536675]
[COLOR=red][B]birileri istemisti keklik kani cayi[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]kayboldu gitti bilmem nerde takili kaldi[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]hele bir daha istesin benden cayi[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dinlemem ne arkadas ne sevgi[/COLOR][/B] ismi lazim degil:D[/QUOTE] İçtim keklik kanı çayı buldum kafayı Yolumu şaşırdım kaybettim sevdayı Abone yaptı beni demledi kafa çayı İnsana bayat çayı bile içirir sevgi :D |
Fazla geciktirme zamanı kolla,
Haydi sevdiğine bir selam yolla, Değeri biçilmez parayla pulla, Bazen bir çiçeğin sapıdır sevgi. |
Sandalli der sevgi yaşadı bende,
İzini bıraktı, her zaman tende, Kalbime girecek doğan her günde, Gönüllerin bağı, ipidir sevgi. |
sivaburs her zaman sevgiyle yaşa,
Kötü insanlarla gelirsin başa, Onu kuşanıp da girsen savaşa, Zaferin tüfeği, topudur sevgi. |
o imanımda büyük bir güçtür
kalplerden sökülmeyen taştır sevgisi olmayan akılsız baştır diyarimin gönlünde tapudur sevgi |
Ozanların yüreği sevgi doludur
Gönülden, gönüle köprü kurdurur Bu yol sevgi kardeşlik yoludur Kördüğümü bile çözdürür sevgi |
Yüreğinizden sevgi hiç eksik olmasın arkadaşlar. Sazınıza, sözünüze sağlık. İyi geceler.
|
[QUOTE=sivaburs;536690]Yüreğinizden sevgi hiç eksik olmasın arkadaşlar. Sazınıza, sözünüze sağlık. İyi geceler.[/QUOTE]
İyi geceler olsun sivaBURs ozan Sevgidir gönüle, kalplere dolan Bekleriz yine yerin hazır heran Ayazda bekletir insanı sevgi |
isten yeni geldim geckaldim galiba
dertli ozanlar hepinize merhaba dualar ettim yalvardim allaha kalbinizden eksik olmasin sevgi |
Yıllarca yüzüme bakmayan yârim,
Beni soruyormuş sormasın boşa, O´nsuz senelerce ateştir yerim, Aşka eriyormuş ermesin boşa. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:04. |
|