![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Yiğit demişlerdi her zaman sana
Bugün bir demet gül getirsem sana Gelmiş tüm sevenlerin ederler dua Gidemedim bende bah sabah sabah.[/FONT][/COLOR] |
Sivas´in içinde aslan izi var,
Nur ile kaplanmış güzel yüzü var, Gardaşlarım size nice sözü var, Dinle de manayı bil sabah sabah. |
Sivas'ının havası olur sert
İnsanı olur genelde mert Bu durum içimize olur dert Bir dua okudum sabah sabah |
Mesut Bakkal geldi aldı takımı,
Yakında yaşarız puan akımı, Lig TV yaparsa güzel çekimi, İzleriz yeniden gol sabah sabah. |
Geçen yıl şampiyonlar ligi
Verin takıma artık çok ilgi Yoksa küme düşme ligi Düşmeyelim sabah sabah |
[COLOR=Green][FONT=Comic Sans MS][B]Gül yüzlü , Gülüsüne kurban oldugum,
Kara haberini aldigim'da öldügüm , Reislerimi özlemekle'mi gecicek Ömrüm, Vallahi Billahi Unutma'ya yetmez bu Can . . . [/B][/FONT][/COLOR] |
Bir güzel tanıdım gözleri kömür,
Eritti kalbimi eyledi hamur, Yağdırıp dururdu hep bana emir, Sanki karşısında kul vardı bee. düzeltme. :) Bir güzel tanıdım gözleri kömür, Eritti kalbimi eyledi hamur, Yağdırıp dururdu hep bana emir, Sanki karşısında kulu vardı bee. |
İçimi yakıyor bu aşkın tortusu
Ruhumda gizli kaybetme korkusu Menzile varsın gönül yolcusu Aşkı sevgiyi ögretir gülüm bana |
Eli çok ağırdı, vururdu bana,
Acımasız idi, bakmazdı kana, En sonunda inan tak etti cana, Balyozdan da ağır eli vardı bee. |
Gönül tarlasında sürdüm sabanı
Tanıdım hem dost hem yabanı Sürgün der yazar yar fermanı Hasret çektirip ağlattı beni be.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:49. |
|