![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
olsun gönlüm şimdi Arif ABİ Sonuna bi canan ekler olur biter üzülme sen :)
|
Kara Ahmet bize akla bakasın
Hasret ozan artık sende yazasın Osman abi Salim, rüzgar gönlüm bakarsın Yazın artık okusun can ile canan :) |
[QUOTE=gönlüm58;538081]Bu can seni özlüyor sen benim gülüm,
Korkutmaz bana yapsalarda zulüm, Sen varsan yanımda bulsun beni ölüm, Ekmegimsin aşımsın hamdolsun... [B]Ne zaman canana döndünüz,ben hamdolsun'a daha yeni konsantre oldum...:([/B][/QUOTE] hamdolsundan gidiyorduk, Arif Abi ille de sevda yaz dedi. Yazıyorum ama adım sevda ozanına çıktı vallahi. |
[QUOTE=sivaburs;538047]Kucakladık bizi özden sileni,
Taç yaptık başlara kıymet bileni, Dostça karşıladık yeni geleni, İnsana sevgiyi saçtık hamdolsun.[/QUOTE] akşam yemeğimi yerken ozanlar gelmiş bu gün erken hepimiz döküldük bir iki derken herbirimiz bir yana kaçtık hamdolsun |
Baktikca icimi eritir güzel gözlerin
Merhem olur gönlüme tatli dillerin Ah deli eder beni hasretin Olsun canin sagolsun canan |
Ela gözlerine çekmişsin sürme
Sözleri sanki olmuş bir deme Ataş düştü sanki deli gönlüme Sen beni anlarsın canan |
[QUOTE=OSMAN ECE;538091]akşam yemeğimi yerken
ozanlar gelmiş bu gün erken hepimiz döküldük bir iki derken herbirimiz bir yana kaçtık hamdolsun[/QUOTE] Ben şimdi hangi ayaktan yazayım, allak bullak oldu kafam. Alacağın olsun Sandallı :) Siz istediğiniz ayağı yazın ben size uyayım. Aşıklık sazımız düşmedi elden, Bahsettik sırayla çiçekten gülden, Güzel düşünceler ekince dilden, Yalnızca muhabbet biçtik hamdolsun. |
Bugün bulamadık şu ayağı
Akort bozuk tutmaz ayarı Söylen artık şu ayağı Tek ayaktan yazalım gari :D |
can dostlarım benim internet yine teklemeye başladı
yazdığım mesacı on dakiyka sonra gönderiyor sizi meşgül etmeyim hepinize hayırlı geceler elinize sağlık |
Gönlüm durmadan kisira daliyor
Yiyemiyok ya mahsus yapiyor Düsünmüyorki rüzgarin cani cekiyor Alacagin olsun canan |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:25. |
|