![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=arifcoskun;538099]Ela gözlerine çekmişsin sürme
Sözleri sanki olmuş bir deme Ataş düştü sanki deli gönlüme Sen beni anlarsın canan[/QUOTE] Sevdaya düşeli dünya bana dar, Ağustosta yağar hep başıma kar, Üşüdüm birtanem bedenimi sar, Sarmayı bilemez bir türlü canan. |
[QUOTE=sivaburs;538100]Ben şimdi hangi ayaktan yazayım, allak bullak oldu kafam. Alacağın olsun Sandallı :) Siz istediğiniz ayağı yazın ben size uyayım.
Aşıklık sazımız düşmedi elden, Bahsettik sırayla çiçekten gülden, Güzel düşünceler ekince dilden, Yalnızca muhabbet biçtik hamdolsun.[/QUOTE] [B]Sivaburs'unda kafasını karıştırdık, Kavga vardı ortalıgı yatıştırdık, Kronik kısır yapmıştı bizde atıştırdık Bugünlük doyduk hamdolsun...:D[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;538107][B]Sivaburs'unda kafasını karıştırdık,
Kavga vardı ortalıgı yatıştırdık, Kronik kısır yapmıştı bizde atıştırdık Bugünlük doyduk hamdolsun...:D[/B][/QUOTE] oyoyy ne güzel yazdın öle gönlüm abla aklını sevsinler hemi çok hoşuma gitti:) |
[QUOTE=ela58;538111]oyoyy ne güzel yazdın öle gönlüm abla aklını sevsinler hemi çok hoşuma gitti:)[/QUOTE]
Kavga etmedik ki herkes barıştı, Ayak konusunda sayfa yarıştı, Sandallı yok diye düzen karıştı, Bu akşam birlikte göçtük hamdolsun. :) [QUOTE=gönlüm58;538107][B]Sivaburs'unda kafasını karıştırdık, Kavga vardı ortalıgı yatıştırdık, Kronik kısır yapmıştı bizde atıştırdık Bugünlük doyduk hamdolsun...:D[/B][/QUOTE] Yine yanlış alıntı yaptım. Yok yok bu akşam bir tersliktir gidiyor. Allah sonumuzu hayır eyleye. :) |
Kirpikler ok olmus bagrimi delmis
Rüzgar saclarini yüregime degdirmis Yaradan bu güzeli kime yar eylemis Uzaktan bakmak icimi yakar canan |
Bugün nette gariplik var
Etti burayı bizlere dar Yolum uzak ben kaçar İyi geceler tüm dostlar |
Evet en iyisi bitirmek galiba. Akşamın hayrından sabahın şerri iyidir derdi babaannem. :)
Sabah ola hayrola. İyi geceler arkadaşlar. |
[QUOTE=sivaburs;538113]Kavga etmedik ki herkes barıştı,
Ayak konusunda sayfa yarıştı, Sandallı yok diye düzen karıştı, Bu akşam birlikte göçtük hamdolsun. :) Yine yanlış alıntı yaptım. Yok yok bu akşam bir tersliktir gidiyor. Allah sonumuzu hayır eyleye. :)[/QUOTE] [B]Dedimya kafanı karıştırdık diye...:D:D:D[/B] |
nerden gördüm belamiydin basima
kurban olurum hilal kasina yiksanda yuvami basima umrumda degilki canan |
bilseydim cikmazadim karsina yar
alda bendeki sevgimi yuregine sar sevda oyunlarinda dusmuyor zar senmi geldin beni benden alan canan bu aksam yine huzunluyum guzel yuzune kurban oluyum ugurunda sararipta solayim sevgiyle kal gulyuzlu canan |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:27. |
|