![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Kar tanesi gibi beyazdı teni,
Kar tanesi teni yandırdı beni, Unutmak mümkün mü gül yarim seni, İçimde bu sevda kaldı ozanlar. |
kar yağdı yine kapandı yollar
nedendir bilmem perişan haller ayazdan soldu açılan güller içime efkarım doldu ozanlar |
[B]seven ölür yar için
gözlerine kurban olduğum vaz geçmedim bu sevdadan bi teselli verin ey ozanlar[/B] |
İçimden hevesi aldı da gitti,
Beni en onulmaz acıya itti, Belki de hayatım o günden bitti, Ömür hicranları buldu ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;538979]Kar tanesi gibi beyazdı teni,
Kar tanesi teni yandırdı beni, Unutmak mümkün mü gül yarim seni, İçimde bu sevda kaldı ozanlar.[/QUOTE] bacılarla kadeşimden ırağım gurbetel oldu en son durağım sizlere kavuşmak benim merağım hasretlik aklımı aldı ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;538989]bacılarla kadeşimden ırağım
gurbetel oldu en son durağım sizlere kavuşmak benim merağım hasretlik aklımı aldı ozanlar[/QUOTE] Düşmüşüm bir aşka yakar kavurur, Yaprak gibi sağa sola savurur, Sinemden içerde sevdalar durur, Benim bu halimi bildi ozanlar. |
[COLOR=Green][FONT=Comic Sans MS][B]Beyazlar süslesin Düslerini Sandalli abi,
Sen'de kavusasin Hasretine Osman Abi, Tükenmesin Umudunuz , Sevin gayri , Yanmis Tutusmus Ozanlar. Eklerim iki satircik gönül'den , Genç Yasimda bu gelir El'den, Yanmaya dursun Gönlüm derinden, Belki bende Yanarim Ask'tan Ozanlar . Caresizlik derin sizi'dir yürekte, Mutluluk belki yarin'da beklemekte, Aciniz dinsin Yüzünüz gülsün, Tebessüm eksik olmasin Ozanlar. [/B][/FONT][/COLOR] |
gine bugün beni dert sardi
iki gözüm aksama kadar agladi gine yarim bana yapacagini yapti bugün efkardayim dokunmayin ozanlar |
[QUOTE=sandalli;538993]Düşmüşüm bir aşka yakar kavurur,
Yaprak gibi sağa sola savurur, Sinemden içerde sevdalar durur, Benim bu halimi bildi ozanlar.[/QUOTE] kavuşmaktır sılaya benim niyazım çalar söylerim çıkmaz avazım asılı kaldı duvarda bir kırık sazım bir zamanlar şakıyan dildi ozanlar |
Bir de sarı sevdim herkesten başka,
Mavi gözlerinden uzandım aşka, Layık olamadı kalpte ki köşke, Elleri, yüzleri çildi ozanlar. :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:04. |
|