![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Iste geldim erenler selam vereyim,
Isterseniz hemen geri gideyim, Cagrilirsam hemen geri geleyim, Sohbete artik baslayalim mi? |
[B][COLOR=darkorange]selam olsun ozanlara
bu ozanlar nerdeler ola gelmezseniz rengim sola vururum kendimi ıssız yola[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]meclisde yerim aldım
hepinize davet yaptım beklerim kimse gelmez nerde benim can dostlarım [/COLOR][/B] |
Selam verdim kimse almadi,
Sitede galiba kimse kalmadi, Derin derin konulara dalmadi, Nerde benim fedakar ozanlarim. |
Sivasin icinde bir güzel gezer,
Taramis zülfünü gözlerin süzer, Meger o`da bir aga kiziymis, Babasi duyarsa kafami ezer. |
Artik gelin yoksa bende gidecem,
Sabahin besinde iste olacam, Simdi kimse yoksa yarin gelecem, Nerde benim gül yüzlü ozanlarim. |
[QUOTE=kronick;337644][B][COLOR=darkorange]selam olsun ozanlara
bu ozanlar nerdeler ola gelmezseniz rengim sola vururum kendimi ıssız yola[/COLOR][/B][/QUOTE] Issiz yola gidemezsin, Gitsen bile gelemezsin, Bizi burda garip koyup, Öyle mutlu olamazsin. |
[QUOTE=kronick;337652][B][COLOR=darkorange]meclisde yerim aldım
hepinize davet yaptım beklerim kimse gelmez nerde benim can dostlarım [/COLOR][/B][/QUOTE] Davete icabet ettik, Kapin neden kapaliydi. Bütün gün disarda kaldik, Kapin neden kapaliydi. Zilin bozuk calinmiyor, Pencerenden bakilmiyor, Köpeklerin birakmiyor, Kapin neden kapaliydi. Misafir kapida kaldi, Komsun bizi eve aldi, Cocuklarin burnu dondu, Kapin neden kapaliydi. Hasta oldu coluk cocuk, Artik davetlerde yokkuk, Sende de mi düzen bozuk, Kapin neden kapaliydi. Sandalli der gelmem artik, Disarda soguktan donduk, Ne cay istik, nede yedik, Kapin neden kapaliydi. (Hepsi saka, özür.) |
Bugün de karanlik cöktü,
Ozanlar el ayak cekti, Yorgunluk belimi büktü, Gidem diyom gidemiyom. |
Bir umutla bekliyorum,
Belki gelirler diyorum, Hafiften de kiziyorum, Nerde benim ozanlarim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:54. |
|