Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

altuntas58 18.05.2009 13:12

Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Sivasspor bizim her şeyimiz onu çok seviyorum[/B]

Salim58 18.05.2009 13:16

sa bengeldim hoşgeldim nasılsınız

altuntas58 18.05.2009 15:16

[QUOTE=deliktaşlısalim;411663]sa bengeldim hoşgeldim nasılsınız[/QUOTE]

[B]Hoş geldiniz kardeşim sivassporumuz bu hafta genclerbirliğini yenip zirve yarışından kopmayacaktır[/B]

suzii 18.05.2009 15:30

sonuna kadar sivasspora desteğim (affet beni eziktaş)

barikat58 18.05.2009 15:33

[quote=suzii;411768]sonuna kadar sivasspora desteğim (affet beni eziktaş)[/quote]

ya tam yada hiç!!bu ikilem niye

altuntas58 18.05.2009 15:33

[QUOTE=suzii;411768]sonuna kadar sivasspora desteğim (affet beni eziktaş)[/QUOTE]

[B]Herkes doğup büyüdüğü veya atasının topraklarının takımını tutmalıdır gerisi teferuattır[/B]

suzii 18.05.2009 15:39

[QUOTE=barikat58;411772]ya tam yada hiç!!bu ikilem niye[/QUOTE]

bugüne kadar beşiktaşlıydım bugün ise sivassporlu.insan geçmişinden kolay kopamadığından böyle.dediğim gibi sonuna kadar sivas ı destekliyorum ama beşiktaştan ın sevgisinden de asla vazgeçmem

altuntas58 18.05.2009 15:47

[QUOTE=suzii;411781]bugüne kadar beşiktaşlıydım bugün ise sivassporlu.insan geçmişinden kolay kopamadığından böyle.dediğim gibi sonuna kadar sivas ı destekliyorum ama beşiktaştan ın sevgisinden de asla vazgeçmem[/QUOTE]

[B]Buda bir başarıdır sizde ilerleme görüyorum yakında tamamen sivassporumuza gönül verirsiniz cünki bir koltukta iki karpuz taşınmadığı gibi bir gönüldede iki aşk yaşanmaz gönüller şampiyonu anadolunun sessiz cığlığı Sivassporumuzun kapısı herkese sonuna kadar acıktır şanlı sivassporuma başarılar dilerim[/B]

barikat58 18.05.2009 15:49

[quote=suzii;411781]bugüne kadar beşiktaşlıydım bugün ise sivassporlu.insan geçmişinden kolay kopamadığından böyle.dediğim gibi sonuna kadar sivas ı destekliyorum ama beşiktaştan ın sevgisinden de asla vazgeçmem[/quote]

bende 3 büyüklerden birini destekliyordum 4 yıldır hiç bir maçına gitmedim tamamen bıraktım hatta puan kaybettikçe sevindim.memleket sevdası takım sevdasından üstündür.bu yüzden ölümüne kadar sonuna kadar memleket takımındayız.2.ligdeykende maçlarına giderdim sivasın ama süper ligde adında oldugu gibi daha süper oldu

altuntas58 18.05.2009 15:52

[QUOTE=barikat58;411793]bende 3 büyüklerden birini destekliyordum 4 yıldır hiç bir maçına gitmedim tamamen bıraktım hatta puan kaybettikçe sevindim.memleket sevdası takım sevdasından üstündür.bu yüzden ölümüne kadar sonuna kadar memleket takımındayız.2.ligdeykende maçlarına giderdim sivasın ama süper ligde adında oldugu gibi daha süper oldu[/QUOTE]

[B]Barikat ben seni biliyorum daha cumartesi günü hep beraber ankarada hacettepe macındaydık bizlerde memleket aşkı her zaman ağır basar varsada yoksada Sivassporumuz [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:11.