![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]yarin 5 nisan pazartesi
var bir olum kalim maci olurmuyuz uzak dusme potasi sivasim 3 puani almadan gelme (gerci mac kendi evimizde ama:D)[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;541247][B]Hani sendaki sevdanın eşi yok idi,
Simdi cukurdasın görünmüyor dibi, Utanmadan bakarsın sevmişsin gibi, Amannn üf sen bilirsin gelme.:D[/B][/QUOTE] Vefasız dedim ya yüreği yanmaz, Senden sevda içer bir türlü kanmaz, Hadi get desene seni utanmaz, Gönlüm'e saati kurmadan gelme.:) |
Sevmişse yürek engel tanımaz
Gerçek yar insanı dertlere salmaz Bu dünya fanidir kimseye kalmaz Beni gözün gibi sevmeden gelme |
Nasılda çürüttün bende ki seni
Kırılan kalbim söyle düzelirmi Adını kalbime yazan kalemi Kırarım bugün, üzülürüm gelme |
[B]Gün demedim gece demedim bekledim,
Sevdama umutları yükledim, Sazıma sözüme senide ekledim, Kel kafanda senin olsun gelme.(latife sakın inanma)[/B] |
[QUOTE=HasreT;541257]Karlarmı yagmış baharıma
Hasretim ben yine sana Ölsemde bakmam ardıma Gittim, sakın ardımdan gelme[/QUOTE] Baharda yağan kar çabuk erirmiş, Seven sevdiğine canın verirmiş, Sen nereye gitsen O da gelirmiş, HasreT zincirini kırmadan gelme. |
[QUOTE=sivaburs;541258]Özledim Üstadım bak geçti asır,
Seni beklemekten kalp oldu nasır, Bedenim elinde üç metre hasır, Beni yerden yere vurmadan gelme.[/QUOTE] sizin gibi ozana kurban bu can dünya dedigin iki kapılı bir han taht kurdun yüreğimde sen muhabbet ağlarını örmeden gelme |
[COLOR="Red"][B]bana hic bir seyi bahane etme
gelmek istedinde kader mi engelledi sende biliyorsun donmek senin elindeydi artik icim acisada istemiyorum gelme...[/B][/COLOR] |
Dünüm karanlık, yarından umut yok
Kaldım yaban elde halimi soran yok Dört duvarım virane, destek yok Birde sen git, istemem artık gelme |
[QUOTE=OSMAN ECE;541274]sizin gibi ozana kurban bu can
dünya dedigin iki kapılı bir han taht kurdun yüreğimde sen muhabbet ağlarını örmeden gelme[/QUOTE] Asil yüreğinde yerim var ise, Çıplak bedenime biçtin elbise, Bu bana müjdedir bu bana buse, Güller ektim sana dermeden gelme. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:17. |
|