![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Ozanlar bu gece gene süperdi,herkese İyi Geceler...[/B]
|
Büyük savaş var dört eylülde
Cimbom attı golü yedik filede Haydi Sivas'ım bekliyoruz netice Sakın Cimbomu yenmeden gelme |
[COLOR="Black"][FONT="Arial"]Kaçırdık elimizden puanlar gitti
Artık bu takımın canına yetti Hayrettin düşünce nefesim gitti Cimboma dar ettik yeşil çimleri..[/FONT][/COLOR] |
[B]bir yar sevdim adı zalim
bir yara bıraktı gönül dargın ne tabib anlar ne dost anlar bu derdi çare bulunmaz derdime ey hain[/B] |
Ozanlar neler yazmış bakın hele
Döktürmüşler sözcükleri cümlelere Bulunmaz güzel yürekleri ile Hep beraberler el ele bu güzel dostlukların bozulmaması dileği ile saygılar herkese |
Bu kadar suskun olmak yakışmaz size
Hadi toparlanın gelin hele Ozanlarımızın şiiirlerini okumak Çoook iyi geliyor bizlere :P :P :D |
[QUOTE=Ebrulum;542570]Bu kadar suskun olmak yakışmaz size
Hadi toparlanın gelin hele Ozanlarımızın şiiirlerini okumak Çoook iyi geliyor bizlere :P :P :D[/QUOTE] oooooooo ; maasallah iyiden iyiye alışmışsın bu ie ebrulum . devam devam non stop ... |
İhmal edilmiş sitemizin ozanları
Acep ne olmuş dostların halları Alalım buraya çökmüş tozları Çağırsam gelirlermi acep bilemem |
[QUOTE=arifcoskun;543433]İhmal edilmiş sitemizin ozanları
Acep ne olmuş dostların halları Alalım buraya çökmüş tozları Çağırsam gelirlermi acep bilemem[/QUOTE] tanrı selamı alınmazmı dost kıymeti bilinmezmi çağırırsın da gelinmezmi çok özledim sizleri ben |
ozanlar susmuş yine
sessiz sedasız kalmış yine nerdesiniz ey ozanlar yüreğimiz susup limanımız boş kalmasın:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:52. |
|