![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Beni hasret ile yakıp kavurma,
Verdiğin ezalar dolmadı mı yar? Gurbetten gurbete atıp savurma, Başka hi bir ceza kalmadı mı yar? |
Sevda çölünde yandım bugün
Ne var hep benle kalsaydın yar Heyacanla doldum taştım bugün Bir ömür boyu benim olsaydın yar , |
Yılların özlemi kalbime doldu,
Sevdan aklı benim başımdan aldı, Geriye ümitsiz bir yaşam kaldı, Sensizlik sinemi delmedi mı yar? |
[QUOTE=sandalli;544375]Yılların özlemi kalbime doldu,
Sevdan aklı benim başımdan aldı, Geriye ümitsiz bir yaşam kaldı, Sensizlik sinemi delmedi mı yar?[/QUOTE] Ruhum yazlığındı yüreğim yayla, Seviyorum dedikçe attın vaveyla, Sendin beni çöle düşüren Leyla, Gel dedin de Mecnun gelmedi mi yar? |
[QUOTE=gönlüm58;543856]Aslanım deme cinconlar aklıma gelıyor...:D[/QUOTE]
vuu abla essah cinconuda hiç aklım getirmedi puhahaa:D |
Özledim hocamı gözlerim yolda,
Yaşlandım belli ki güç yoktur kolda, Hadi şu sazınla bir türkü çal da, Söylenecek türkün kalmadı mı yar? |
Alınmış yine buranın tozları
Atmıyor saklıyor yine kozları Uzanır gider sılanın yolları Sensiz bu hayat çeklirmi yar |
[QUOTE=sandalli;544614]Özledim hocamı gözlerim yolda,
Yaşlandım belli ki güç yoktur kolda, Hadi şu sazınla bir türkü çal da, Söylenecek türkün kalmadı mı yar?[/QUOTE] Kaç gündür işimle gönül eylerim, Sensiz bu sayfayı söyle neylerim, Sazı ele alıp hem de söylerim, Çal dedin de dostun çalmadı mı yar? |
[QUOTE=sivaburs;544619]Kaç gündür işimle gönül eylerim,
Sensiz bu sayfayı söyle neylerim, Sazı ele alıp hem de söylerim, Çal dedin de dostun çalmadı mı yar?[/QUOTE] Hocam bir gidersin dönmezsin geri, Yoluna vereyim ruhumu, seri, Acep özlendiği bu güzel yeri, Yoksa Halit hocam bulmadı mı yar? |
[B]ey yarim hasretinle yanar gönlüm
yar mı yaren mi olduk bilemedim sevmeyi bilemedin kıymetten anlamadın ben değil kaybeden sen oldun yar[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:09. |
|