![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Elinize yureginize saglik yurekten dokulen nameler hepsi dostluk adina kardeslik adina ALLAH gunlunuzu daima mutlu kilsin.
|
[QUOTE=bilal kose;556129]Elinize yureginize saglik yurekten dokulen nameler hepsi dostluk adina kardeslik adina ALLAH gunlunuzu daima mutlu kilsin.[/QUOTE]
bilalim iyi geceler yüreğine sağlık o senin yüreğinin güzelliği can dostum |
Sizleri tanimak sizlerin sevgisini saygisini kazanmak bana onur ve serefdir abi ellerinden opuyor saygi sevgilerimi gonderiyorum sana ve tum turkiyeye..
|
İki usta kalem coşturmuş bizi,
Siz gelince kalpte kalmıyor sızı, Öyle çok severim dostlarım sizi, Yoksanız bu sayfa öksüz üstadlar. |
Severse tam sever garip yüreğim
Görmesem merak eder beklerim Sevgi ekip, biçer harman ederim Gönülden dile söyleyelim üstad |
[QUOTE=sandalli;556190]İki usta kalem coşturmuş bizi,
Siz gelince kalpte kalmıyor sızı, Öyle çok severim dostlarım sizi, Yoksanız bu sayfa öksüz üstadlar.[/QUOTE] usta sizlersiniz ben ise çırak bir hayli gelmediniz etmiştim merak aha bu kel kafama bir şimşir tarak olmayan saçlarım aksız ustadlar |
Bu sayfa kağıttır bir kalem alın,
De haydi durmayın sohbete gelin, Gönülden efkarı kederi silin, Bu akşam neşeler aksın ozanlar. |
[B][COLOR=darkorange]sohbetiniz bol olsun
içinde sevgi olsun herkese selam olsun selamımı alın sizde ozanlar[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;556251]Bu sayfa kağıttır bir kalem alın,
De haydi durmayın sohbete gelin, Gönülden efkarı kederi silin, Bu akşam neşeler aksın ozanlar.[/QUOTE] dost sohbetine gelinmezmi kadir kıymet bilinmezmi hak yolunda ölünmezmi bu gün içini döksün ozanlar |
Hayatın rengini sözlerden aldım,
Sizinle huzuru, neşeyi buldum, Sizi burda gördüm çok mutlu oldum, Buyurup dergaha çöksün ozanlar. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38. |
|