![]() |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209373][B]Bu siteyi sahiplenmediysen bu benim hatammı?
Ben ozanlar bölümünden bahsettim,onu anlamadın mı? İnsan bulunduğu yeri sahiplenmeliki kıymet versin, Sen bunu yapamıyorsan Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i ne yapsın! [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben senin gibi bencil degilim Buranin degerini senden cok bilirim Eger bilmeseydim sabahdan aksama kadar burda olmazdim Sana laf yetistirmeye calismazdim [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209376][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben senin gibi bencil degilim
Buranin degerini senden cok bilirim Eger bilmeseydim sabahdan aksama kadar burda olmazdim Sana laf yetistirmeye calismazdim [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] Sabahtan beri laf yetiştirmeye çalışıyorsun, Bir türlü olmadı başaramıyorsun, Bencil olsaydım şair olmazdım, Bunları paylaşmaz saklardım. [/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209374][FONT="Verdana"][B][I][COLOR="Magenta"]Bakiyomda hemen gelir yazilari begenmezsin
Bir kac satir yazip kendinden emin emin gezersin Sapi samani ayirt etmesini sendenmi ögrencekmisiz Merak etme sanada gelir sira, seni ihmal etmeyiz[/COLOR][/I][/B][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]Estağfurullah hadimemi size ders vermek, Bana yakışırmı hiç iki satır yazıyla övünmek; Demekki sende sapı samanı ayıramayanlardansın Bence hemen bir çiftçiden ders almalısın[/COLOR][/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209377][B]
Sabahtan beri laf yetiştirmeye çalışıyorsun, Bir türlü olmadı başaramıyorsun, Bencil olsaydım şair olmazdım, Bunları paylaşmaz saklardım. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sonucda mekani sana birakmiyorum Burdan hic bir yere ayrilmiyorum Bencillik sairlikle giderilse Dolasmazdi senin gibileri saniyorum[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209378][B][COLOR="Navy"]Estağfurullah hadimemi size ders vermek,
Bana yakışırmı hiç iki satır yazıyla övünmek; Demekki sende sapı samanı ayıramayanlardansın Bence hemen bir çiftçiden ders almalısın[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sapa samana karsi alerjim var Ciftciye karsi korkum var Nedendir bilemedim Cifticleri bi türlü sevemedim En büyük emek onlarindir bilirim Kirdiysam ciftcileri özür dilerim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209380][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sonucda mekani sana birakmiyorum
Burdan hic bir yere ayrilmiyorum Bencillik sairlikle giderilse Dolasmazdi senin gibileri saniyorum[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] İsteğim hiçbir zaman olmadıki mekan, Amacım güzel nameler yazalım akıllarda kalan, Doğru bencillik şairlikle giderilemez, Ben öyle demedim yazmışsın anlamadan. [/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209382][B]
İsteğim hiçbir zaman olmadıki mekan, Amacım güzel nameler yazalım akıllarda kalan, Doğru bencillik şairlikle giderilemez, Ben öyle demedim yazmışsın anlamadan. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]sen beni anlamamissin sanirsam sair oldugun icin bencil olamiyacagini söylemisdin eger dogru hatirliyorsam Demek istedigim sairlerde bencildir Tabiki eserlerini paylasmada degildir[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Navy"]Bence bu korkularını hemen yenmelisin,
Çiftçileri de en kısa zamanda sevmelisin Çiftçiler bizim baş tacımızdır Bunuda her zaman bilmelisin. Sözlerimi burada noktalar iken, Sizlere hayırlı geceler derim. Eğer kalbinizi kırdıysam eğer, Sizlerden tekrar özür dilerim...[/COLOR][/B][QUOTE=Sweetgirl;209381][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Sapa samana karsi alerjim var Ciftciye karsi korkum var Nedendir bilemedim Cifticleri bi türlü sevemedim En büyük emek onlarindir bilirim Kirdiysam ciftcileri özür dilerim[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209388][B][COLOR="Navy"]Bence bu korkularını hemen yenmelisin,
Çiftçileri de en kısa zamanda sevmelisin Çiftçiler bizim baş tacımızdır Bunuda her zaman bilmelisin. Sözlerimi burada noktalar iken, Sizlere hayırlı geceler derim. Eğer kalbinizi kırdıysam eğer, Sizlerden tekrar özür dilerim...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]iyi geceler yazan parmaklarina saglik deeee gidin yatin artik ne zaman gidiyorsunuz diye bekliyorum burayi size birakmak istemiyorum :D :D :D bu gecede son mesaj benim olacak Benimde UYKUM rahat olacak :D :D :D : D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209387][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]sen beni anlamamissin sanirsam
sair oldugun icin bencil olamiyacagini söylemisdin eger dogru hatirliyorsam Demek istedigim sairlerde bencildir Tabiki eserlerini paylasmada degildir[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Nazik bir ruhda olurmu katil hissiyat, Şair nezaket timsalidir,etme böyle boş feryat, Namelere nakış nakış duygularını işleyen, Nasıl bencil olur böyle ince düşünen. [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:26. |