![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
ilhan avizeleri begendilermi cevap bekliyorumm selamlar
|
hakancıgım gerçekten çok kötü yenildik bende bu kadarını beklemiyordum artık seneye yeneriz :):)
|
abi daha gönderemedik ki avizeleri begenmemek için bi sebep yok gayet güzel
|
ibrahimciğim çok üzüldüm senle görüşemediğim için akşam geç geldim eve kısmet
|
selam ibrahim nasılsın görüşemiyoruz
|
Sinan abi iyiyiz şükür.Görüşürüz inşallah.İlhan bekledin 9:30 kadar aramayınca çıktım saglık olsun görüşürüz .
|
merhaba kıymetli hemşerilerim bende uzun uğraşlardan sonra bu siteye giriş yapabildim. çok kıymetli arkadaşlar başta özgür yiğido hasan amca oğlullarim dayıolu hakan ilkokul sıra arkadaşım ilhan y salim ali anişteciğim ve diğer kıymetli öz kardaşlar hepinize selamlar yıllarca görüşmediğim akadaşlar artık inşallah bu sitede görüşürüz .
|
adaşım ilhan aramıza hoş geldin seni burada görmek ne gzl sizleri burada görünce çocukluk yıllarımı hatırlıyorum inş bundan sonra dvm lı görüşürüz.cirinlilerin böyle bi buluşma noktasına ihtiyacı vardı sagolsun ibrahim kardeşin yardımıyla herkese ulaşacagız inşallah. bütün CİRİN'lilere selamlar
|
ve aleykümselam ilhan abim hoşgelmişin sefalar getirmişsin abi köyümüzün sitesine ben seni bu siteyi kaçırmaz diyordum ama galiba haberin yoktu...neyse artık olmuş oldu tekrar hoşgeldin ilhan arslan. selamlar
|
aleykümselam ilhan abi galiba olucak yavaş yavaş çogalıyoruz abi kurucaz dernegimizi... ne dersin ibrahim abi..herkeze selamlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:23. |