![]() |
Cevap: -ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER-
[QUOTE=Merkez_Alperen;380173]Ruhunuz şad olsun reislerimiz![/QUOTE]
AMİN İSLAM UGRUNA VATAN UGRUNA ŞEHİT DÜŞEN TÜM YİĞİTLERDEN ALLAH RAZI OLSUNN |
[B]Amirim [/B]
[B]--------------------------------------------------------------------------------[/B] [B]Ah anam ah[/B] [B]Yine sana yazıyorum, yine sana döküyorum içimi, senden[/B] [B]başka kim anlar ki beni. Dün o fırtınalı gecede eve[/B] [B]giderken, karanlık kuytu bir köşede, bir adam çıktı[/B] [B]karşıma "Beyim, beyim" dedi elindeki yarım sigarayı[/B] [B]göstererek ateş istedi. Tam sigarasını yakıyordum ki,[/B] [B]parmağından yüzüğü görünce, o buz gibi elleri ta ciğerimi[/B] [B]yaktı. Bu yüzük dedim, kafasını kaldırdı, yüzüme baktı[/B] [B]dokunma dedi. Hey Allah'ım bu o Amirim. Sarıldım boynuna,[/B] [B]tanıyamadı, hatırlayamadı beni. Yalvara yalvara zor razı[/B] [B]ettim eve gitmeye. Soğuktu. Bir Allah'ın kulu yoktu[/B] [B]ortalıkta, Bizden ve peşimden ayrılmayan siyah kediden[/B] [B]başka. Eve varıncaya kadar o günleri anlattım. Beni nasıl[/B] [B]çatışmadan kurtardığını, yüzüğü de o günün hatırası olarak[/B] [B]parmağına taktığımı daha başka Aydınlı plakacı 09 Osman'ı,[/B] [B]Trabzonlu Laz Dursun' u, Maraşlı Ede Ökkeş' i, Erzurumlu[/B] [B]Yanık Ömer'i, ama nerede, beni dinlemiyordu bile hep bir[/B] [B]şeyler mırıldanıyordu ağırdan ve sessiz. Gidenler[/B] [B]gelmeyecek, gidenler gelmeyecek amirim başka dünyalardaydı.[/B] [B]Eve vardık,[/B] [B]kediyi kucağına aldı, kediyi ısıtıyordu, halbuki kendi[/B] [B]titriyordu.[/B] [B]Sobanın farkında bile değildi garibim. Beraber çektiğimiz[/B] [B]fotağrafları, bana hediye ettiği cevşeni gösterdim oralı[/B] [B]bile olmadı tedirgindi, bir şeyler arıyordu, cebinden eski[/B] [B]bir kağıt parçası çıkardı, baktı, baktı kül tablasına[/B] [B]bıraktı. Fark ettirmeden aldım bir telefon numarası[/B] [B]yazılıydı aradım. Telefona çıkan karısıydı.[/B] [B]Amirimin yanımda olduğunu söyleyince kadın öyle bir çığlık[/B] [B]attı ki, kalp atışını yüreğimde hissettim. Nasıl bu hale[/B] [B]düştüğünü sorunca, kadın bir ah çekip anlatmaya başladı.[/B] [B]Teskeresi 12 gün geçen fakat çatışmada olduğu için alayına[/B] [B]dönmeyen evli, 27 günlük yeni bebeği olan, bir evin bir[/B] [B]oğlu, Sivaslı Ali adında bir asker kucağında şehit olmuş o[/B] [B]anda şuurunu kaybetmiş, velhasıl kafayı yemiş, vay be...[/B] [B]Amirim ki -25 derecede Hakkari'nin dağlarında kara kışa ve[/B] [B]haydutlara karşı meydan okurdu. Vatan dedi mi bir vatan[/B] [B]daha çıkardı ağzından, zoru sevdirmişti, çileyi[/B] [B]sevdirmişti. Ay yıldızlı bayrak için ölümü ölümü[/B] [B]sevdirmişti Amirim. Lafın kısası güzel anam, bir sonra[/B] [B]kadıncağız 2 çocuğunun da alıp geldiler. O karşılaşma anı[/B] [B]var ya vicdansızı merhamete getirecek bir an, karısını ve[/B] [B]çocukları karşısında görünce, o umursamaz adam, doğruldu,[/B] [B]kanatlanacak kuş gibi öyle bir atıldı ki çocuklarının[/B] [B]üstüne, anlatamam. Ne kadar ısrar ettimse de kalmak[/B] [B]istemediler,vedalaştık. Kapının önünde arkalarından[/B] [B]bakakaldım. Kavuşmak ne güzel şey, ah bir de ben sana[/B] [B]koşabilsem ey güzel anam. Amirim sanki bir şey unutmuş gibi[/B] [B]birden geri döndü. Elini omzuma koydu, gözlerini gözlerime[/B] [B]dikti, yutkundu yutkundu ve şu okkalı sözler döküldü[/B] [B]dudaklarından :[/B] [B]"Bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar, bir kibrit bir milyon ağacı yakar." [/B] [B]ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET ETSİN ONLARA TETİK ÇEKENLERİ KAHRETSİN[/B] |
[B][FONT=Arial Black][COLOR=black]Aminnnn Allah hepsini kahretsin insallah ![/COLOR][/FONT][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial Black][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Arial Black][/FONT][/COLOR][/B] [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Arial Black]Önce vatan millet[/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Sonra ana ve yar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Bu yolda savrulan[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Birileri var[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Ezan dinmez diyen [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Bayrak inmez diyen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Şehit ölmez diyen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Birileri var[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Şehitler ölmez[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Bayrakla dertleşen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Toprakla birleşen [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Can verip devleşen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Birileri var[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Ezan dinmez diyen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Bayrak inmez diyen [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Şehit ölmez diyen[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Birileri var[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Şehitler ölmez [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black][COLOR=red]Şehitler ölmez ![/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] |
yıllardır yuregımızde yasadılar ve olene dek öyle olacak.....
|
[CENTER][IMG]http://www.resimland.com/data/media/1679/cenaze2.jpg[/IMG][/CENTER]
[COLOR=red][B]Bu gün Ankara’ da soğuk bir rüzgar,[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Bu gün Ankara’ da beyaz hüzün var,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Umudumu yere vurdu ilkbahar,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Gülüşlerim geride kaldı artık…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Acımı peşimde sürüyen benim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Yetim duygularla yürüyen benim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ve kar tanesince eriyen benim…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Diz vurup toprağa çöküyorum ben,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Son Başbuğ’ a yerde bakıyorum ben…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Eğer gözüm malda, makamda olsun,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]İki elin iki yakamda olsun,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ülküm önde her şey arkamda olsun,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tereddütsüz bu yola baş koyayım,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bu dünyayı çilehane sayayım.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Türk’ ün çarkı ateşlerle dönüyor,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ocaklarda nice gönül yanıyor,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tanrı Türk’ çilelerle sınıyor,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Gökten yıldınızını çekiyor birden,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Fakat ‘Üç Ay’ doğuyor tam üç yerden…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Başbuğ’ um sen Hak’ ka erişiyorken,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Kürşad’ lar saffına karışıyorken,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Cennet’ te Han’ larla görüşüyorken,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bozkurtların huzurunda duruyor,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Türk Milleti tek ülküye yürüyor…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Derdim ki; bir destandan çıkıp gelmiş,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Sanki tarih seddini yıkıp gelmiş,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Atını, börkünü bırakıp gelmiş,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Üç hilali kapıp önderim olmuş,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]İlteriş Kağanca liderim olmuş.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Güneş batsa, devrilsede çınarım,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Elimde DokuzIŞIK dönerim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Çok şükür ki ateşler içindeyim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ve bu çileli yolda izindeyim…[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Türk’ ün ömrü yaşın olsun Başbuğum,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tanrı Dağı taşın olsun Başbuğum,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Dualar yoldaşın olsun Başbuğum,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ki Peygamber gönlüdür gül fatiha,[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Son Başbuğ’ un ruhuna el Fatiha…[/COLOR][/B] [B]KOCA REIS; BASBUGUM RUHUN SAD MEKANIN CENNET OLSUN ...[/B] |
bir şehit daha eklendi mekanları cennet olsun
|
SEN BU YOLDA ÖLDÜN RUHUN ŞAAD MEKANIN CENNET OLSUN...........
ÜLKÜCÜ KARDESLERİMİZ UNUTULMAYACAKSINIZ HEPİMİZİN BASI SAOLSUN |
[COLOR="black"][B][I] Allah mekanlarını Cennet etsin Ruhları Sad olsun. Büyük İnsanlar unutulmaz.. [/I][/B][/COLOR]
|
arkadaslar muhsin baskana sahip ciktigimizi ve acimizi nasilki sivasla ilgili web sitelerinde paylasiyorsak
muhsin baskanla ilgili baska siztelerde acilmis oralardada acimizi ve sevgimizi yazalim paylasalim [url]http://www.muhsinyazicioglu.name.tr/[/url] [url]http://www.muhsinyazicioglu.org/[/url] buralardada yorum ve görüslerimizi yazabiliriz muhsin baskan adina acilan bilmedigimiz baska siteler varsa isimlerini yazin paylasalim NUR icinde yat baskanim ALLAH SENI PEYGAMBER EFENDIMIZE KOMSU ETSIN |
[B]Bunun Video suda Var BuLabiLirséM KoyarıM... [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:43. |