![]() |
Cevap: EN SEVDİĞİNİZ SİVAS ŞİVELERİ
[B][I]"Cibelik"i bende duymadım hocam Sivas şivesi diye bize İngilizce sözcükleri yutturmuyorsunuz değil mi..?:D [/I][/B]
|
Bak Yıldırım sen zeki adamsın,yutmayacağını biliyordum,hatta okunuşu da "sibelayk" şeklinde..:D
|
cibelik
Terbiyesiz, şımarık. Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü [url]http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=cibelik&ayn=tam[/url] |
]Bu sitede beni gıcık edenlere bir çalarım bir çalarım...:D
|
Bu sitedeki kızlara cibelik diyenlerede çalarım...:):):)
|
[B][COLOR="Navy"]yıldırım kendi köyünüzün şilvelerinden neden yazmıyon behenne (banane) sehenne (sanane) söbe (soba)körpü (köprü):)[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;492448]]Bu sitede beni gıcık edenlere bir çalarım bir çalarım...:D[/QUOTE]
ağzını burnunu çarşamba canağına çevirek. |
Sivas'a tayini çıkan ama Sivaslı olmayan bir öğretmen arkadaşa öğrencisi "Hocam noolur bana çalmayın" deyince öğretmen donar kalır,çalmak ne demek?:D
|
[QUOTE=Ötüken;492446]Bak Yıldırım sen zeki adamsın,yutmayacağını biliyordum,hatta okunuşu da "sibelayk" şeklinde..:D[/QUOTE]
[B][I] Olabilir hocam İngilizce ile haşır neşir olurken Sivas şivesi sanarsın falan..:)[/I][/B] |
[QUOTE=kolsuz_kerim;492450][B][COLOR="Navy"]yıldırım kendi köyünüzün şilvelerinden neden yazmıyon behenne (banane) sehenne (sanane) söbe (soba)körpü (köprü):)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]E sen bana bırakmamışsın Kerim..:)[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:58. |