![]() |
Cevap: --->: Cevap: Dürüstlük oyunu
[QUOTE=dark_yamtar58;327506]Olmazmı tabiki oldu Sivas dikilitaş Caddesinde herkes bilirdi bizim aşkımızı Dikilitaş Caddesinin en güzel kızıydı.Sahip çıkamadım koruyamadım sevdiğimi.
Sitede yazan değerli bir kardeşimde mektuplarımızı götürüp getirirdi kızmaz herhalde.:D Şapşal bir Alamancı götürdü Minemi.:confused::confused::confused:[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]inan üzüldüm adina, yalniz eger gercekten askiniz bu kadar büyük olsaymis kiz almanya icin evlenmezmis.... bu arada belki zorla evlendirildi vs. diyeceksin ama ben inanmam buna eger kiz gercekten o sahisla evlenmek istemiyorsa bir yolunu bulur yine evlenmez bundan emin ol...... bu arada soru birakmamissin ben iste bu sansimi cok seviyorum yaa :D Alttaki süle bakem hic saclarini sifira vurdugun oldumu???[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Cevap: --->: Cevap: Dürüstlük oyunu
[QUOTE=Sweetgirl;328064][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]inan üzüldüm adina, yalniz eger gercekten askiniz bu kadar büyük olsaymis
kiz almanya icin evlenmezmis.... bu arada belki zorla evlendirildi vs. diyeceksin ama ben inanmam buna eger kiz gercekten o sahisla evlenmek istemiyorsa bir yolunu bulur yine evlenmez bundan emin ol...... bu arada soru birakmamissin ben iste bu sansimi cok seviyorum yaa :D Alttaki süle bakem hic saclarini sifira vurdugun oldumu???[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Deniz sezonu bazan sıfıra vuruyordum saçlarımı.İyikide vurmuşum hiç dökülmedi. Alttaki şanslı oldunuza inanırmısınız.? |
-->: İFTİRA OYUNU
teessüf ederim, kuru iftira tabiki :D
alttaki üyemiz dislerini hic fircalamiyormus :D |
Cevap: İFTİRA OYUNU
[B]Yok yaw fircaliyorum onun yuzunden agzimda dis kalmadi....
Ama sen diasarida hic ayakkabi giymiyosun....[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]haklisin hic ayakkabi giymem :)
cizme giyerim genelde :p Alttaki üye sivaslilar.net ten nefret ediyormus[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Evet buraya zaten insanları gıcık etmeye geliyorum.... :D :D :D
Alttaki üyede bana yardım ediyor bu konuda......... :D |
--->: İFTİRA OYUNU
seni bir yerlerde adam öldürürken görmüşler :D
|
--->: İFTİRA OYUNU
İşte bu kuuussskuru iftira. borç gırtlağa gelmiş garibim nerden bulsuna faizle borç versin ; ))) hem sen beni boşver
Alttaki üye istasyon caddesinde kaldırıma döşenen plazmalardan birini söküp evine takmış... |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ahhh ahhh nerdeeee
bi istasyon caddesinde gezemedim :( alttaki üye siteyi yakmaya kalkmis [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: İFTİRA OYUNU
yok be resmen iftira :D zaten romayida benden biliyolar :D
alttaki üyemiz sacini hic yikamiyormus :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:17. |