![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Herkes bilir Sandallim döktürür
Asigin yüregini kökünden söktürür Eger birgün kellesirse sacta ektirir Umarim cabuk kavusur sakinlesir |
[QUOTE=sivaBURs;368417]Bir maruzatım var ulu erenler
Bilirim sevilmez erken gidenler Desem ki sizlere iyi geceler Gitmek istesem müsade var mı[/QUOTE] Gidersen gardasim yolun acayim, Yolarina mor menekse sacayim, Sen gidersen bende artik kacayim, Yolun acik olsun git güle güle. |
Bugünlük bende noktayi koysam
Eger kalp kirarsam son yazim olsun Bütün ozanlara selamlar olsun Alinganlik yapmayin alan kadanizi |
[B][COLOR=darkorange]oldumu şimdi ben burda neyim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]birbirinize iyi yarenlik edin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]beni burda bir başıma koyun da gidin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben öyle takılırım beni hiççç düşünmeyin [/COLOR][/B] |
Kala kaldim tek basima,
Daha ak düsmedi sacima, Sakin bakmayin yasima, Daha dünkü cocugum. |
Gidene diyelim gel güle güle,
Cagir Arif abimi geriye gele, Doldurup caylari getirsin hele, Icip icip türkü desek olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]sabahlasak desem olmaz mı dedim
birde baktım tek tek gitti dostlarım e bende bunu yanınza kormuyum ahanda size küstüm konuşurmuyum [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;368425][B][COLOR=darkorange]oldumu şimdi ben burda neyim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]birbirinize iyi yarenlik edin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]beni burda bir başıma koyun da gidin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben öyle takılırım beni hiççç düşünmeyin [/COLOR][/B][/QUOTE] Kronick bizim bacimiz, Baslarda duran tacimiz, Sensiz sessiz bu hanimiz, Sen yok isen bende yokum. |
Suriye icinde bir sehir halep,
Doldurda icelim sicacik salep, Ozanlar icinde dönmesin dolap, Dolapsiz, kavgasiz benim hayatim. |
Ozanlar gittiler bak teker teker,
Bence bu is bugün burada biter, Uyumus dostlarim bu kadar yeter, Kronickte cevap vermez soruya, |
Ozanlarda dolap varsa sezerim
Ben yolumu kendim cizerim Kimseyi kirarsam öz canimdan bezerim Arada bir sakalassak olmazmi |
Bukadar kirilganlik nediye
Mevlam gönül vermis sev diye Sen sarindan ayrilmayasin diye Dua etsem olmazmi |
[B]valla hepinizin agzina yüregine saglik ozanlarim
süpersiniz valla ;) [/B] |
[QUOTE=karatasli;368435]Ozanlarda dolap varsa sezerim
Ben yolumu kendim cizerim Kimseyi kirarsam öz canimdan bezerim Arada bir sakalassak olmazmi[/QUOTE] Karatasli dedikse tasinda kara, Acma gel Ömer`im icimde yara, Ozanlar yarani türküyle sara, Bu alemde dolap dönmez ozanim. Senden zaten dolap olmaz ozanim. |
[B][COLOR=darkorange]gidemiyim hiç daha burdayım
sözümle sesimle burdayım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sizi bırakmam sizle kalırım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]azıck hareket desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=karatasli;368437]Bukadar kirilganlik nediye
Mevlam gönül vermis sev diye Sen sarindan ayrilmayasin diye Dua etsem olmazmi[/QUOTE] Bu gönül ayrilmaz asla saridan, Al hanceri kes kalbimi yaridan, Ne isterler bu güzelim karidan, Ayrilamam ben gül yüzlü yardan. |
[QUOTE=sandalli;368439]Karatasli dedikse tasinda kara,
Acma gel Ömer`im icimde yara, Ozanlar yarani türküyle sara, Bu alemde dolap dönmez ozanim. Senden zaten dolap olmaz ozanim.[/QUOTE] Sagol ozanim icimi ferahlattin Bende sandim ki tasi bana attin Cokmu hassasim alinganlik yaptim Karatasli der iyi geceler Hasan´im |
haydi ozanlar hareket nerde,
Mevla ugratmasin sizleri derde Ozanlar icinde yigide merde, Selam olsun size can kardeslerim. |
[quote=sandalli;368441]Bu gönül ayrilmaz asla saridan,
Al hanceri kes kalbimi yaridan, Ne isterler bu güzelim karidan, Ayrilamam ben gül yüzlü yardan.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"] sende hiç anlamazmışsın ağzın tadından nasıl karı dersin sen bu sarıdan onu karı diye koymam kapıdan bu sarı çekilsin artık senin yolundan [/COLOR][/B] |
[QUOTE=karatasli;368442]Sagol ozanim icimi ferahlattin
Bende sandim ki tasi bana attin Cokmu hassasim alinganlik yaptim Karatasli der iyi geceler Hasan´im[/QUOTE] Kardesime diyen dili keseyim, Seni üzenlere toptan küseyim, Yollarina cicekleri bezeyim, Öyle lafi sana dermiyim Ömer. |
[B]Sevmek yürek ister diyor, harbi kız...
O yürek sende vardır, nazlanma kız...:) Arada bir de olsa sizde dörtlük yazınız... Çok yoğunum, sizlerden isterim affınız...[/B] |
hayirli geceler a dostlar
bu mübarek cuma'mizin hatrina sizler icin de bir yasin okuduk dilerim kabul olur hepimiz adina... |
Kimi sari sever kimisi kara
Kiminin icini kaplamis yara Allah kimseyi koymasin dara Ben esmerden vazgecmem |
[QUOTE=kronick;368445][B][COLOR="DarkOrange"] sende hiç anlamazmışsın ağzın tadından
nasıl karı dersin sen bu sarıdan onu karı diye koymam kapıdan bu sarı çekilsin artık senin yolundan [/COLOR][/B][/QUOTE] Öyle bir sari ki yoktur bir esi, Söker duyarsa bak azi disi, Beni sevmektir onun tek isi Böyle bir güzeli nerde bulurum. |
Ozanim bir gelir gidersin geri,
Sanama sandalli oldu serseri, Öyle yorgunum ki gerildi deri, Gelmezseniz bende ceker giderim. |
Kaslar ücgünlük hilal, kiprikler oktur
Esmer sevmiyenin akli yoktur Zülüfleri tel tel etmis yüzüne döktürür Esmer sevmeyenin akli kittir |
bugün cok yoruldum dostlar
yastigim uzanmis beni bekliyor yatakta üsenmesem de atsam kendimi yataga ceksem bir güzel uyku sabaha |
Esmer olsun dilleri seker
Asik masuksuz nere gider Gönül sevmezse olur heder Esmer sevmeyenin akli kittir |
[QUOTE=karatasli;368453]Kaslar ücgünlük hilal, kiprikler oktur
Esmer sevmiyenin akli yoktur Zülüfleri tel tel etmis yüzüne döktürür Esmer sevmeyenin akli kittir[/QUOTE] Karatasli dedin sen bana deli, Bende bellemistim kendimi veli, Gözümden akittin yas ile seli, Sari yarden baska yar olmaz bana. |
[B][COLOR=darkorange]rallim abi hoşgelmişsin
kendini ne de çok özletmişsin allah aşkına sen nerelerdesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizi ihmal edersen araban teklesin [/COLOR][/B] |
Gönül dinlemez fermen
Dizlerimde kalmaz derman Kollarim sarmaz heran Esmer olmazsa yarim |
Rallim söyle bir gelipte gitti,
Bazende bizlere tesekkür etti, Sandalli icin gece burada bitti, Iyi geceler deyip gitsem olmaz mi. |
Ben bunu bilir bunu derim
Olmasin baklavam, böregim nan yerim Esmer olmayan yari nasil severim Bende hepinize hayirli geceler dilerim. |
[B][COLOR=darkorange]olur olur var git yatağa
üşürsen külah giy başına sarı diye sarılma yastığa[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kabusa dönüşür rüyan bir anda[/COLOR][/B] |
[QUOTE=karatasli;368461]Ben bunu bilir bunu derim
Olmasin baklavam, böregim nan yerim Esmer olmayan yari nasil severim Bende hepinize hayirli geceler dilerim.[/QUOTE] Ömer attirma kafamin tasini, Bak nasil alirim senin pasini, Kücükde degilsin aldin yasini, Sari yare laf söyleme karismam. :) |
Sizleri birakip gidemiyorum,
Dostlarima veda edemiyorum, Saridan baskasin sevemiyorum, Sari neredeyse ben oradayim. |
[B][COLOR=darkorange]karataşlı sen ne güzel dedin
esmer varken sarıya primmi verilir onun yönüne meyilmi edilir esmerin tadı var desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]dostlarım ben artık dayanamicam
az daha kalırsam masada uyucam klavyeyi başıma yastık yapacam sabaha şifayi iyice kapacam [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben gidiyorum vedadır bu size[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ama önce dua edecem size[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kötülük,huzursuzluk uğramasın size[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Allah rahatlık versin cümlemize [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Magenta"]sabahı şerifiniz hayırlı olsun
mutluluk bereket evinize dolsun bütün islam alemi huzur bulsun tüm güzellikler sizinle olsun [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:17. |