![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
biri gereksiz bir mevzu açtı
yüzler gerildi sabırlar taştı herkes topluca burdan kaçtı beni tek başıma koyup gittiler |
SEN OZANALIRIN PİRİSİN
İNANKİ SABIR TAŞISIN SAYGI DUYULACAK KİŞİSİN SEN BİZİM CAN ABİMİZSİN |
[QUOTE=doğan bulut58;558349]SEN OZANALIRIN PİRİSİN
İNANKİ SABIR TAŞISIN SAYGI DUYULACAK KİŞİSİN SEN BİZİM CAN ABİMİZSİN[/QUOTE] işte doğan kulak verdi çağrım hepinizi dost bilip bastım bağrıma bazen acı sözler gider ağrıma toylar meclisinden aldım payımı a harfini eksik yazmışım |
bizim siteye bir haller oldu
kimseler selam verip almaz oldu kalem tutan eller hatır sormaz oldu kırdıysam seni özür dilerim kemdi payama |
[QUOTE=doğan bulut58;558353]bizim siteye bir haller oldu
kimseler selam verip almaz oldu kalem tutan eller hatır sormaz oldu kırdıysam seni özür dilerim kemdi payama[/QUOTE] dost ardından gitmeyinen yorulmam güvenmediğim kuru dala sarılmam sizin gibi can dostlara darılmam benim hatam varsa siz affedin |
bahar gelmiş şenlenmiş memleketim
her yeri süslemiş sarım yeşilim sivasımdan ayrı kimi, neyleyim dertleri attım hep kendi payıma |
[QUOTE=goramaz;558355]bahar gelmiş şenlenmiş memleketim
her yeri süslemiş sarım yeşilim sivasımdan ayrı kimi, neyleyim dertleri attım hep kendi payıma[/QUOTE] çok özledim yurdumun yüce dağını şaad olup gezmedim bahçe bağını felek önüme kurmuş keskin ağını kırıp gidemedim kendi köyüme |
her güzelde vardır sivasımdan pay
ondan ayrı günleri cehennem say vuslatı beklemek sanma ki kolay bir çare söyleyin benim kor'uma (abi tutturamdım kelime gelmedi aklıma) |
[QUOTE=goramaz;558358]her güzelde vardır sivasımdan pay
ondan ayrı günleri cehennem say vuslatı beklemek sanma ki kolay bir çare söyleyin benim kor'uma (abi tutturamdım kelime gelmedi aklıma)[/QUOTE] canım çok güzel yüreğine sağlık yolun açık olsun |
[QUOTE=OSMAN ECE;558359]canım çok güzel yüreğine sağlık yolun açık olsun[/QUOTE]
sağol abi bugün biraz hüzünlüyüm. öyle aklıma kelime gelmedi..yoksa ben kim ozanlık kim... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:42. |
|