![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=goramaz;558362]sağol abi bugün biraz hüzünlüyüm. öyle aklıma kelime gelmedi..yoksa ben kim ozanlık kim...[/QUOTE]
yüreğinin güzelliği yeter biz ozan olsak ne yazar hüzünlüyüm dedin kafam karıştı inşallah ciddiy bir şey yok allah korusun |
[QUOTE=OSMAN ECE;558313]
baharda koşarlar hama çantamı aldım arkama yırtık büyümüş tutmaz yama yaz gününde üşüyorum toplanın hele kızanlar bana özelden yazanlar nerde keldı bu ozanlar konuşmassam şişiyorum hani nerde serbest kürsü sandallıdan aldım dersi bulamadım siva bursu arkasından koşuyorum yazıyorum tadsız tuzsuz bugün bura yine ıssız arif nerde kaldık başsız ben bu işe şaşıyorum bilmemki sitenin nerde sorunu herkes bilsin duracağı yerini nerde ruhsati babanın torunu tutsun elimden düşüyorum diyarim kendini boşa yorma olan olmuş üstünde durma çok uzatıp gönül kırma biraz haddimi aşıyorum[/QUOTE] Yazmış sözü Diyari yürekten Yeter artık çektiğimiz felekten Kulak verelim Osman Abiye Kalpleri hoş tutalım artık |
[QUOTE=arifcoskun;558436]Yazmış sözü Diyari yürekten
Yeter artık çektiğimiz felekten Kulak verelim Osman Abiye Kalpleri hoş tutalım artık[/QUOTE] işte budur arif hocam yandı ocak tüttü bacam karamıştı gündüz gecem haydi bül bül gibi ötelim artık |
Diyari´m, yiğidim, büyük ozanım,
Leb demeden leblebiyi sezenim, Son günlerde bozuk, kafa düzenim, Kalbime acıyla, dert eşiyorum. |
Kara yazmış yazgıyı yazan
Olsada arada oyun bozan Boyları aştı diktiğin fidan Dertleri yaraları saralım artık |
[QUOTE=sandalli;558438]Diyari´m, yiğidim, büyük ozanım,
Leb demeden leblebiyi sezenim, Son günlerde bozuk, kafa düzenim, Kalbime acıyla, dert eşiyorum.[/QUOTE] dostun rüzgarı acı esiyor ahtı amanımı kesiyor gönül umduğuna küsüyor buğday ekiyorum ot biçiyorum |
[B]içime karalar bağlandı yine
bağrım yanık çekerim hep çile Söylesem söz olur hep düşer dile Doğsun güneş görelim artık [/B] |
[QUOTE=ela58;558441][B]içime karalar bağlandı yine
bağrım yanık çekerim hep çile Söylesem söz olur hep düşer dile Doğsun güneş görelim artık [/B][/QUOTE] bülbüller zar eder dikenli güle bağrı yanıklar çekerler çile söylemem adını ben bile bile kötülere dersini verelim artık |
[QUOTE=ela58;558441]
[B]içime karalar bağlandı yine [/B] [B]bağrım yanık çekerim hep çile[/B] [B]Söylesem söz olur hep düşer dile[/B] [B]Doğsun güneş görelim artık [/B][/QUOTE] Açsın al güller şenlensin bağın Mutluluk neşe seninde hakkın Namerti dost bilip güvenme sakın Doğan güneş bağına düşsün artık |
[B]Teşekkür ederim ozanlarım size
Mutluluk verdin bir anda bana Gurbette özlenir elbette sıla Vatana sılaya varalım artık [/B]:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38. |
|