![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=arifcoskun;564321]Kötü söz yakışmaz insan diline
Sevgi duruken kindarlık niye Güzel söz söyleyin ozan dilince goramazı kim kızdırmış bugün[/QUOTE] kimseye ne kızgınlığım ne kırgınlığım var öylesine ozanlar boş kalmasın diye yazıverdim. Allah herkese bir misyon yüklemiştir. Kötüler olmadan iyilerin kıymeti bilinmez kaypaklar olmadan dimdik duranlar belli olmaz. Evrendeki (insanı da içine alan) düzene saygım var . Bazen neden ve niçinleri sorgulamdan kendini rüzgarın önünde savurmak gerekiyor. Saygılar abi. |
Hayat direnmektir, özlemdir umuttur
Yüreğimde kine nefrete yer yoktur Seven yürek sevdiğini arar bulur Paslanmış sazın telleri ötmüyor bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564579]Hayat direnmektir, özlemdir umuttur
Yüreğimde kine nefrete yer yoktur Seven yürek sevdiğini arar bulur Paslanmış sazın telleri ötmüyor bugün[/QUOTE] herkesi burda dost olur sandım ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;564595]herkesi burda dost olur sandım
ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün[/QUOTE] Ozanlarim size ne oldu boyle. Osman abimi kizdirmayin boyle. Abim guzel dizelerini sen soyle. Yollar ayriliga dustu bugun. |
Bu cennet vatanın güzel insanı
Toprağına göz dikmiş yılanı, çıyanı İyi tanı çıkarı için ülke satanı Birlik beraberlik olma günü bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;564595]
herkesi burda dost olur sandım ozanlar sitesinde yalınız kaldım bir çoklarından sözünü aldım herkes verdiği sözü tutmuyor bugün[/QUOTE] Bir dost bulamadım gün akşam oldu Hazan düştü bağıma güllerim soldu Mecnun, Leylasına sararıp soldu Bülbül gül dalında konmuyor bugün |
[QUOTE=arifcoskun;564948]Bir dost bulamadım gün akşam oldu
Hazan düştü bağıma güllerim soldu Mecnun, Leylasına sararıp soldu Bülbül gül dalında konmuyor bugün[/QUOTE] ozanlar sitesine park ettim tırı dost arife cevap versin biri kalmadı benim gözümün feri farlarım uzağa yanmıyor bugün |
umudu sarartıp soldurmak niye?
güneşler doğsun hep şehire köye Sivaslı dostuna sadıktır diye ozanlar kelama kanmıyor bugün (oldu mu ) |
[QUOTE=goramaz;564953]umudu sarartıp soldurmak niye?
güneşler doğsun hep şehire köye Sivaslı dostuna sadıktır diye ozanlar kelama kanmıyor bugün (oldu mu )[/QUOTE] diyarim yaşlı kafa yoramaz güzel yazmışın canım goramaz verdiği sözde kimse duramaz ozanlar düze enmiyor bugün |
sizdeki tecrübe ah bende olsa
goramazın aklı başında dursa bir de şöyle yol göstereni olsa pişmanlık ateşi sönmüyor bugün |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |
|